nu har jag extremt mörktbrunt hår...

eller snarare svart skulle jag säga.. xD
Jag är nöjd iaf så det är huvudsaken. ^^
Bättre bild kommer senare, så ni får nöja er med den här än så länge ;P


whiii...

holy f*ck vad tiden har gå*/#¤..sprungit iväg!

Whoah o_O och yay ^_^

Har idag skrivit mitt sista prov(psykologi, det gick em..njaa) och nu har jag inga läxor före sommarlovet --> chill hela dagen lång,förutom skolan på dagen. B)
Det betyder att jag kan blogga hur mycket jag vill på kvällarna och nu kan jag skriva om bröllopshändelsen som var för en vecka sen :P
Men haha snart är det sommarlov hörni, och jag har massor med sommarplaner, så mycket att jag inte vet om jag kommer att hinna med allt, men det måste jag. För det första så blir det konsert!

Green Day kommer till Finland(!) ^o^ whoohoo. fuck yeah..och inte nog med det..de är bara en vecka dit.. ;) det blir bara för bäst det.
Sedan blir det sommarjobb. Jag skall arbeta på kyrkogården,( lol av alla arbetsplatser) så brun kommer man och bli. Dock kommer kanske arbetet o bli dödstråkigt men jag gör mycket för pengar, och pengar behöver jag..för hur annors skall jag ha råd med versailles konserten som är den 29.6? ;P och diit skall jag, men pappa har inte dragit till med biljett köpande..suck.. -_____-' come on, biljetterna finns inte där för evig.

Sen blir det midsommar, sen kalas firande, för min kompis fyller 18 år då ^^
Sedan en av sommarens tredje höjdpunkt: Frankrike! yay jag skall resa till Annecy, en kiva paikka i bergsområdet.

haha, jag skall praktisera min franska där och tala med snygga utlänningar ;) mwahaha.
Sedan kommer studier, studier och studier..    -.-'
finska, engelska och historia studier blir det, för det skall jag skriva i studentexamen..fast inte finska ennu..jag skriver det på våren, men det skada inte att jag börjar öva i godtid.

Men hej körkortet då, när skall jag ta det?
...
det vet jag fan inte...
...

jag tar det när jag hinner...alltså i juli, augusti då..sugit värre ;S
em annors då idag?
jao idag var allt chill i skolan förutom lite stress med psykka provet för jag hade inte läst så aktivt på det...kanske en liten orsak till att det sket sig? näe, det var Mulles fel, hon gör för breda provfrågor...lol
Först hade jag finska, där sysslade vi med arbete, easy med andra ord, och vi alla presenterade så snabbt att vi fick sluta tidigare ;P alltså tid till att öva på psykka provet(hade det på matrasten)
Sedan hade jag två håltimmar skönt. Då cyklade jag hem(en fördel att bo nära skolan). Hemma hade min lillsyster Idaho renovering på gång i sitt rum(det hörde till hennes diplomarbete). Hon målade sitt rum orange, och de blev hur tufft som helst. Så nu har jag också lust att renovera mitt rum och lägga en annan färg på tapeterna.
När jag cyklade till skolan igen hade jag prov och jag lyckades bli klar med det tidigare så jag fick sluta där tidigare. B)
Sedan hade jag biologi, fast där hade vi vikarie(nixo) och vi fick sluta extra tidigt för att vi blev klar med uppgifterna på 5-10 min. haha.. xD
Därefter studda, helt ok..och intressant för studdaläraren berättade om polisyrken och de olika proven och kraven de har. O_o omg... jag skall definitivt int bli polis, int med den kondisen jag har nu xD

ettoo...ja det var allt..skall nu fara och äta och sedan skall jag updatera om bröllopet. Och jag kan notera redan att de kommer under samma rubrik som möhippan är..alltså jag kommer att fortsätta skriva på det inlägget.

Bye, Bye...ikväll skall jag färga mitt hår..mörkt brunt, riktigt mörkt, får se hur det blir.. kanske man addar efteråt gröna eller oranga slingor? vem vet..^_~:D ÅBO CITY (shopping:DDD) gästbloggare!

Ciao! IDAg bloggar JAG! Ancikuns syrra Idaho! ;D Idag körde vi in ti åbo fö att slösa pengar! Jag har nog bara någo på 40 € men va kan man 0;D? NÅja här en lista p allt vi köpt! :D Redo för sommar och soool! ;D
Här är en liasta på allt vi köpt:

 Annas;
* 2 x manga bäcker; D.Gray-Man
* 1 t-skjorta + hängslar
* shorts från cybershop
* byxor; H&M (som skall sys o lagas)
* slips X)
* Manga tidning; Neo
* Hårfärg; L'oréal Paris

Idaho;

@ Kjol; Zara
@ Cowboystråhatt; Carling
@ Sandaler; Zara
@ Hawaiian Tropic sololja ;)
@ Aussie hårinpack
@ Papper till mitt rum (som renoveras)

Pics av de vi köpt! :D Medan vi hade omahauska hörde vi på Frankrikes eurovisionslåt! X) OLA!

 


Älska mina sandaler! <3 ^^

Ancis födis present som hon fick av mej! :D

jag vill ha en ny hårfärg.

Min gamla är helt blekt och min ursprunliga färg kommer fram i bottnet, icke bra.

Så nu har jag lite surfat  på nätet och sett efter någon trevlig färg. Först riktade jag mig på mörkbrun med inslag av rött, sedan svart och sedan rött och sedan blått och sedan grönt, och där pam. Den gröna färgen vill jag ha:


den är ju hur ljuvlig som helst  >v< ojojojoj.
 Vem vet, det är en mycket stor chans att jag färgar mitt hår till den färgen i framtiden nångång. Man kan ju prova på skoj och fråga andra om denna färg(haha). Men helt ärligt, jag gillar den jätte mycket.

om inte grönt blir av så har jag ett annat alternativ jag också gillar: rött:Så vad tycker ni, skall jag ha grönt eller rött hår i framtiden, eller ha både och? :D

fick shit bra i hissa provet!

oj oj oj oj. jag fick 9½ i historia provet, damn thats something! speciellt när såna resultat kommer från mig. :D min nivå är ungefär7-8 och nu i hissa provet fick jag 9½. 15/16 poäng.

Provet handlade om finland och dess krig med ryssland, alltså inget intressant för mig. -____- men tydligen så lyckades jag skrapa ihop poäng, till och med  i essä uppgifterna. Där fick jag 6/6p om slutet och början av fortsättningskriget och 5/6p fick jag om inbördeskrigt i finland. wow.. + full poäng på korta förklaringsfrågor, 4/4p
haha och ända läste jag bara 2 dagar på det. xD

hoppas jag får 10 i betyget i historia, det skulle vara något de. :D för att jag och min kompis har varit lite extra aktiva på timman och nixo har själv sagt de..så vad vet man..?^^ jag är otroligt glad just nu. :)

tralalalaa laa.. ;D join the happiness with mee.

Vesailles under funderingar...

igen..va fan släpp dit mig. D:<
 nu började pappa igen fundera på det, jag gav honom då förslaget att man skulle bra kunna bara hoppa av i salo eller åbo när man far hem med buss från Hesa. Men vem skall skjutsa oss hem därifån de e frågan sen. för ingen av föräldrarna är ju hemma då. crap. ohhh körkort ge mig det, gee mig deet nu. man känner ju sig handikappad när man har behov av bil men inte får köra ennu. xS

ett plus ennu om jag slipper till konserten: Tan-chan och ViktoriaR skall också dit från Sverige har jag läst från japan.ifokus  :D jättekul shit nice, då kan jag ju träffa dom oxå i kön på samma gång. Vrf dom kommer från sverige till finland på konsert? jo för versailles kmr inte till stockholm, dom har helt skippat sverige i deras europaturne, orsaken? det vet jag inte, sverige har väl för dåligt ryckte gällade j-konserter. tragiskt.

nej nu är min hjärna förstörd, här får ni en parodi klipp av Axis Power Hetalia, fan made men inte av mig. Och nej, jag lägger det inte i ett nytt inlägg, den passar fint här endå. >:P


2 veckor: Från möhippa i Åbo

Nu skall jag updatera de skojjiga två veckorna som jag har sysslat mycket med. Min kompis syster har nämligen gift sig(grattis till brudparet ennu en gång) och jag har deltagit i båda aktiviteterna. Och det har varit roligt.
Jag har varit med om värsta hagelvädret, skrämt gamla tanter, disskuterat med alkoholister i åbo, dansat med utlänningar och trillat av en cykeljävel.
Ja allt detta och mycke till har hänt, jag börjar med
förra lördagen,möhippa:
Här vaknade jag kl. 9, gjorde mig i ordning, frågade tiden av min kompis som sa fel tid, lol. Så jag kom försent dit med andra ord, men det gjorde ingenting för det. Jag hängde på med dem endå. Det första min kompis syster fick göra, I då, var att ha en leksaksprinsess krona på sig och ett band med tuttar(nappar då för er svenskar som inte skall missuppfatta ordet) och gå med det hela dagen. Först så körde vi ner till strömma för att J skulle lämna sin bli hos sig och vi skulle fara med taxi igen upp till byn och sedan ta buss till åbo. Men före det så fick I svara på några frågor om sin partner. ^^ När vi var uppe i byn igen så måste I köpa Kortsun(kondomer) för att sedan sälja dem vidare till bekanta och okända. Varför? för att det hörde till "en måste göra på möhippa dagen för skojjs skull". Det var ganska humor, och hon fick faktiskt 2 sålda i kimito redan yay.
Sedan kom bussen, då åkte vi till åbo.
I Åbo så skulle vi äta på en restaurang, en amerikansk/texas restaurang blev det. Servitrisen vid vårt bord var mycket humor och trevlig, dessutom var han utlänning så det förklarade ju hans trevlighet(lol, inget illa menat för oss finländare, men jag tycker utlänningar är mer öppna). Jag åt någon hamburgare med franskisar, mycket nam nam. x3
Efter den måltiden så gick vi genom kuppis parken till bowlingshallen. När vi gick genom parken passade I på att fråga några random människor om de ville köpa kortsun av henne, men tyvärr så var alla sådana dönickar och nekande bara + kyttade lite skitit, hey, come on folk ta de som humor iaf när vi har möhippa här dammit.
Jaja, varmt och skönt var vädret, nästan för varmt, höll på att svettas ihjäl av värmen fastän jag bara hade topp, väst och capribyxor på Dx.
Um ja, sedan bowlingen då. ^^ den var rolig. Vi hade beställt disko bowlig så att hallen hade såndär disko ljus blink blink fundering så det gjorde stämmningen bättre. :D
I början när jag skulle bowla så sket det sig hela tiden, för att jag inte hade kommit igång med tekniken. Men sedan efter en stund började det löpa. Jag fick strike några gånger vilket är ju bra ;D och så tjöt jag Striiikuu(som Lavi brukar göra när han ser en snygging) ^o^.
När vi var klara så vandrade vi iväg till busshållsplatsen, men före det så chillade vi i gräset, för det räckte en stund innan bussen skulle komma. En bit bort såg vi två män i 20 års ålderna som låg i gräset med öl. Vi sa åt I att hon skulle sälja kortsun åt dem, hon gjorde det och gick dit och frågade. Efter en stund kom hon tillbaka och sa att vi alla skulle komma dit för att annors så skulle de inte köpa. lol. Och de gjorde vi. Vi gick att alla dit till dem och satte oss bredvid dem och talade. mycket trevliga gossar fastän de hade lite druckigt, men inte till de värsta som tur det. ^^' De frågade oss vad vi gjorde och orsaken till att I säljer kortsun och då förklarade hon. De pratade då finska men jag förstod nog ändå va de sa för att enkel talar finska är ju inget problem att förstå av. Jag sade också några ord till dem lol, nog måste man ju försöka, eller hur? xD iaf så var de trevliga men vi hann inte prata så hemskt länge till för bussen började just komma till busshållsplatsen. Vi sade hejdå till dem och gick därifrån till bussen
 I bussen så satt vår ena dissande kommuns människa: A.(jag sätter int ut riktiga namnet, iaf h*n skulle läsa inlägget, *skrattar*) hon var iaf helt poissa i världen och löste korsord hela vägen till Arkadia.
När vi var hemma i kimito for jag hem, jag skippade efterfesten eftersom jag hade prov till läsa på. Tack skola att ni kan erbjuda med prov det slösar ju inte alls bort min värdefulla tid. 
 :)   :)   :D   :D   :D  >:D  >:D   >:)   >:)   >:)   >:(
slutet gott allting gott.

Gårdagens lördag, bröllopsdagen:

Babadadaaam..coming sooon!! on DVD and BlueRay.


nej fan jag tar det imorgon.några frågor.

1. Värsta känslan?
när man ångrar något, misslyckan och skam. usch.
2. Bästa känslan?
glad, glad och energi till allt möjligt.

3. Din första tanke när du vaknar?
jag vill sova meeeer D:

4. Vilken ringsignal har du på din mobiltelefon?
limp bizkit - break stuff. xD vet int vrf, men den hörs iaf. ;P

5. Har du någonsin varit kär?
jaoo ;D både i realistiska personer och orealistiska personer. :3

6. Vad har du på väggarna i ditt sovrum?
affich: saiyuki, paristornet,  3 bilder på vistlip, 6 japanska konstverk, green day, ett japansk monument, Elijah wood, 4 mini bilder på random anime, kinamuren, tokyo staden, LM.C(stor affich), princess mononoke, girugämesh och alice nine.
övrigt: yukata och kinesiskt krims krams sak.
7. Vad har du under sängen?
dammråttor xD

8. Ser på?
min kaktus

9. Lyssnar på?
Marukaite Chikyuu, Kinas version..aru.

10. Skriv nått smart!
look its millenium EeeEAaaaAaaAarRRrrRRLllllLL

11. Om du fick träffa vem du ville död eller levande, vem?
Tohya xD
12. Vad stod det i ditt senaste mottagna SMS?
"vg?                    -____-

13. Vad vill du bli när du blir stor?
äventyrare.

14. Hur skulle dina vänner beskriva dig?
konstig.

15. Vilket är ditt lyckligaste ögonblick?
;D de du, LM.C konserten maybee
16. Vad skulle du vilja vara världsmästare i?
snbbaste mangaka i världen. mwohohoh..

17. Vilken kroppsdel klarar du dig utan?
emm..kanske tårna..

18. Vilken superhjältekraft vill du ha?
en pensel i svärdstorlek, och med vissa pensel rörelser så kommer det pensel färg drag ut och som stelnar mitt i tomma intet och jag kan också sjuta färgplumpar på offret, ja..på det sättet kan jag fightas alltså. ^o^
fast en supercykel skulle inte heller vara dumt. Alla jag kör över eller nuddar dör eller skadas, haha lol. vilken folkrensning det skulle bli.

19. Vad är du beroende av?
FB, mina pennor och japan och dess awesome stuff med manga, anime, musik, kultur, ja allt. ^_~
20. Vad skulle du ta med dig till en öde ö?
en båt eller en spade + ett  X antal mangaböcker.

The girl who leapt through time.flickan som hoppade i tiden ja..det var en tid sen jag såg den, jag tror jag skall titta på den på nytt på veckoslutet igen ^^ kanske man snappar upp några detaljer som jag har missat tidiagre? jag fick iallafall bara lust att se den igen.
och jag kan rekommendera den. :)
handlingen då, från wiki:

Makoto Konno, a girl attending high school in Tokyo's shitamachi, realizes she has the power to go back in time and re-do things (called a "time-leap") when she impossibly avoids a fatal accident at a train crossing one day.
At first, Makoto uses her power extravagantly to avoid being tardy and to get perfect grades on tests, and even relive a single karaoke session for about ten hours. Things begin to turn bad as she discovers how her actions can adversely affect others.


finskaprovet for åt helvete.

jag blev underkänd i finska provet, dags att skjuta mig?  o______o

Näe, så desperat och deppad är jag inte över det, jag bryr mig faktiskt inte om det, har dessutom blivit underkänd tidigare och då fick jag 6 i betyget ;D dee nii.


Lavi har flyttat in till min hylla.

hejsan alla blommor och människor. Jag vet att ni har väntat på att ja skall updatera om hela veckan och speciellt om gårdagens händelse, så därför få ni läsa om min lerklump istället. >:P


När man inte har råd till en liten mini animefigur och är helt besatt av att ha en, så finns det bara en sak kvar att göra. Göra en egen. ;D
 Det sparar tid och pengar och om man är kunnig i fingrarna kan resultatet bli super. <3

em, jo. Jag provade på det och så ni läste från rubriken så gjorde jag Lavi. ^o^ och av gegga leran som blev över så gjorde jag England från APH.

här är resultatet, först Lavi:

och sen England:

här bor dom, i min ena hyllvåningen med mangaböcker.(hälften av mina mangaböcker finns där)


inzoomning

sådär ja. ^_~ Nu kommer jag inte att göra något kreativit på tre veckor, alltså till sommerlovet på grund av skolarbeten och sånt skit.

Hejdå.

Jag vill haa Hetaliaa~

Titta, titta vad jag hittade på google. ^o^ hetalia små figurer, fy fan vad söta dom är. :D
Om jag fick välja av dom så skulle jag ta Ryssland(han där med flaska i handen), Amerika(han med hamburgare i handen) och England(han med tekopp i handen) ;P fast jag vill ha alla. Jag struntar i kostnader, jag ska ha dem i min postlåda  (>u<)

bhrs
nationerna från vänster till höger, övre och nedre:
Frankrike, Ryssland, Tyskland, Kina, England, Italien, Amerika och Japan.

Mitt Spöke.

jag hittade den här meme på deviantart och kunde inte låta bli att göra den.
note: de är jag som är där bredvid o kommenterar och spöket har jag skapat till min serie, dock så är det en mer ehh..oserösare version av den. xD lol
enjoy!Inbakad yaoi i DGM.

Ursäkta om jag kommer med mitt nördsnack igen, men det kan inte hjälpas, jag är "slut i hovo" just nu och klockan är 2 på natten...gr8.

Men jag kollade på nytt på en rolig DGM avsnitt på youtube och upptäckte något skojjigt. x3 vad kan det vara månne? jo, en liten snabb bild som kan misstolkas lätt, med andra ord en AllenxLavi bild. xD men eftersom bildbytet sker så snabbt så ser bilden lite förlängt och konstigt ut, men what ever..me like. ^^

Och det som gör saken roligare är att i slutet avsnittet så löper Komuis robot, Komurin (2-3?) amok. Den fick stärv och började "städa och putsa" alla i som befann sig i rummet. Hoho, den satte alltså smink på alla. Därför har dom någon geisha make up på sig på bilden. LOL xD

rgbdr
som ni ser så är det dom två på vänstra sidan man ska uppmärksamma. xD
haha kan tänka mig va de sku säga i denhär ögonblicket.
Lavi: Allen, let me see your face
Allen: umm, lavi not now...
Bookman: wtf?! I knew it!
Lenalee: *did't noticed them*
Krory: *to shy to show the face*


nej nu får det räcka, från och med nu får jag begränsa med onödiga stuff här, det börjar bli översvämmat med sånt. Men dom är damn roliga att skriva. x3

kanske dags att gå och lägga sig? jooee.. näe.

Vistlip - strawberry butterfly har kommit ut!

Aah ah ah, andas lugn..waaah.. ^O^ kan inte..

....

..okej. Vistlip har slängt ut nytt material, Strawberry Butterfly + 2 låtar till och dom är lovely.
Deras stil i denhär singeln är sådär ren av sig. Man får en såndär sommarkväll filis när allt känns friskt efter en regnskur

här kommer deras huvudlåt:och deras andra låt, oj vilken hög ton Tomo har här på sin röst. :)MP3:a , förbered dig för mer vistlip låtar! ;D

wow, hur kommer det här sig? :D

att vNeu är på tredje plats i dom populäraste j-rock banden? xD lol inte noog med det, jag gillar ju dom väldigt mycket för dom gör ju skojjig och glad musik, men sååå kända är dom inte. Faktiskt så är dom ganska okända enligt mig. >v<


Till och med versailles är lägre ner än dem..och Dir en grey! xD hahaahaha..
dock är det ju jättesynd att bandet har splittrats  :( jag vill ha Nono och jun tillbaka Dx.


älskar sångaren (eller egentligen alla i bandet) ^o^ så gullig och hans stil är awesome x3

Det börjar fara neråt.

Jag har varit två gånger till SHV(skolhälsovåradren) och tydligen börjar min hälsa fara neråt. xP kanske beror på att vi har en ny SHV som bedömmer annorlunda? xP
Iallafall så har jag mått hur prima som helst under högstadiet, synen var jätte bra påstod den förra HSV och vikt, hörsel var också goda för mig. Men nu dudududuuun. Förra veckan var det hälsokoll och då hade vikten miskat och synen hade blivit sämre..
ajdå. + så var hemoglobinet lågt, hade 113 bara. Så nu var jag dit igen och mätte det..120 blev det då. ett ok resultat enligt SHV då.
Men synen stör jag mig mest på xS jag vill inte att den skall bli dålig, för då hamnar jag att använda glasögon och det är jag inte pigg på. T_T
....
fast jag får skylla mig själv, jag vet att jag är skyldig själv till det när jag har ibland tecknat utan att ha en lampa på tänt så att jag har måsta anstränga ögonen. Bad me. >.<

usch usch...jag har faktiskt fått mardrömmar av det här..fast då hade jag blivit blind o_O och de störde mig så sjutton eftersom jag inte kunde teckna mer...brr..hoppas inte den drömmen uppkommer i verkligheten då dör jag. För om jag inte kan teckna, då har mitt liv ingen mening.

Random humor med D.gray-man

jag postade just ett inlägg, men upptäckte de här videona så jag kunde inte låta bli att posta ingen xD

Nu presenterar jag en parodi film av DGM. fy fan va sjuka dom är.


haha slutet xD "look, it's millenium EEEEeeeeeeAAAAArrrRRRRILILLIIILLLL. "
XP
och sen "One snap of his fingers and he can cause nuclear explosions!
Take that Roy Mustang! (You and your dogs...)
But, if you call now, you can buy one Millennium Earl for $9...sdfjhs dollars, and you get one free"

haha, jag vill köpa han!

avsnitt 2, min favorit.


pff haha.
"Don't worry the rape will only hurt a little bit!"
"queens låt spelas"
"synchroziation 15%....9000%
Komui: mama mia, mama mia.

haha ,Queens låt passar fint hit xP

Prussia says No good!

...och det skall komma från honom som rör andra nationers vitala delar xD Lol.har allmänt tråkigt och blogg torka, meeen bättre med en länk än gnäll och klagande om sin fantasibrist och bloggskrivande, eller hur? ^_~

is it friday?

http://isitfriday.biz/

:D

Idag var jag slö på morgonen, jag var till och med nära att bli försenad till timmen ^^' men jag "speeda" på med cykeln som faan att jag hann i sista minuten. Yeah vilken morgon start alltså.

Vi hade historia på morgonen. Tyvärr så var vår hissa lärare borta så vi hade en vikarie istället, Olle. Han håller väldigt slöa timmar...seriöst. -.- Han berättade med samma stämma allt från historiebok och ingen lyssnade. Vissa hade bärbara datorena på och surfade på nätet medan andra klottrade i häften bl.a jag. Jag och min kompis hade lite "oma hauska" och fyllde min fina sida med  egna visuella tolkningar från Olles predikan. lol

mitt hissa häfte, inte i det bästa skicket just nu. ^^'
gdrf

skol klott (Y)


min kalender sida, december.
bgt


nostalagi matte sidan från gemometri kursen <3
gerg

Tintins äventyr i matematik boken xD


och det sista, uppgifter. Min penna ville svara på dem visuellt.
h5yeuh6

ursäkta om dom vackra bilderna inte syns så jätte bra.

Men nu skall jag inte visa något mer klott från mig, det visar bara en lat och oaktiv sida av mig och skolan, inte bra. Gomenasai.

ehum jaa,  dagen fortsatte med biologi. Vi skrev en essäsvar på en uppgift med hjälp av anteckningar från häftet. Mitt svar blev däremot som en uppstats xD lol.

Ettoo..jo sen hade vi franska. Det var kul. Alla hade host problem och Arna(vår lärare) sade att stämmingen är som ett sjukhus när alla hostar gång på gång. Så då kom vi på den iden att vi skulle dricka te. Och så blev det, några klasskompisar hämtade några muggar och vi drack te på lektionen yummy. Skönt för min stackars torterade hals.Jag har nämligen snart haft torterande hosta i 2 veckor >.<

dagen slutade med historia igen, amerika kursen då. Där gick vi igenom en artikel och fick sen fara hem. sköönt.
dock så regnade, jag blev genomblöt. :(
mitt hår såg roligt ut när det hade torkat. xD jag hade och har just nu en såndär sagoprins frisyr som jonathan i bröderna lejonhjärta. xP
haha.
så man känner sig disney aktig.
oh my oh my.
Nog pladdrat, nu och sova. Godnatt.


och Lavi, se till att du får ditt vapen tillbaka x_O vill se dig strida igen med din gigantiska hammare. Om inte såå.. hackar jag dig med en á la panda(bookman) style.


AMV hörna.

Nu skall jag posta de anime musik videon som jag har hittat och tycker att de är värda att komma upp på min blogg. Dom är enligt mig mycket bra gjorda  och hör till favoriterna. De kommer både gamla som nya. ^^
ENJOY.
denhär var den första AMV jag såg med min favorit serie <3 så jäkla bra kombinerat med sången och serien.


helt sjukt hur man har lyckats göra den här :O


varning: färggrannt X3


väldigt duktigt redigerat.


Halloween anime.


d.gray-man version av låten med marilyn manson


nu till något roligt :D med den sjukaste anime karaktären någonsin


Soul Eater - Time of dying.
http://www.youtube.com/watch?v=dUSVjgDcqYE&feature=related

och sist, vampyrer ;D

oh jag skall inte glömma denhär :O
/>


det finns ju fortfarande hur många amvs som helst att visa upp, så om jag kommer på några till så lägger jag upp dem i en ny tråd. ^_^

Idag är man 18 år :D

Mwahaha. Idag är en mycket viktig och bra dag för mig för jag är nämligen 18(!) år. Det vill säga, jag får göra nästan precis vad jag vill. Jag kan resa mer fritt, jag kan köpa alkohol(men något jag inte kommer att göra, faktiskt jag skall undvika så mycket alkohol som möjligt) och jag kan tatuera mig. :D alla dessa saker, utan föräldrarnas tillstånd och inblandade.
^_^ Versailles konsert för mig med andra ord, jag skall dit. >.< Jag kan fast bo på hotell eller vandrarhem om jag inte slipper från Helsingfors efter konserten. dammit.

Jaja, vad har jag gjort på min stora dag? Jag har bjudit min farmor och farfar till oss, dom kom på kaffe och kaka och jag fick present av dem. ^^
På tal om presenter, jag fick D.Gray-Man mangan av min storesyster  :D och mycket pengar av mina föräldrar TvT yes yes, äntligen kan man fylla plånboken när den har varit uttorkad av pengabrist. xD

jao. det är väl allt man har och säga ^^ Happy Birthday to mee..

hrh

karaktärs rensningen har börjat...

en efter en börjar falla bort från serien. :(
Så typiskt i anime serier xD.

Först är det segt i början, sen när man har lärt känna de viktiga personerna så börjar det egentliga äventyret, då är serien bra. Sen börjar striderna, en karaktär faller bort...därefter en till som var bra och sedan..booom börjar de mest omtyckta dö. T_T bara sådär poff.

Och det dummaste är att den person jag har minst gillat,Yuu Kanda har gått bort. och jag ångrar att jag ogillade honom. o_O Såhär ungefär kändes situationen: (hejja paint, igen)
gdzg

så vem dör tillnäst?... Just nu är Kanda och Krory borta. Hoppas att det inte blir Lavi! O_O då dör jag också.
 

inlägg nr 50.

Nu har jag nått mitt 50:de inlägg. ;) en dag före min födelsedag, mwahaha. deee nii.

Sitter just på en stol(no shit) och har biologi. Vi pratar om blod, lymfsystemet, intressant jo. Om ni vill veta om ni har cancer så skall ni känna om det finns någon extra uppsvällnad, te.x på halsen eller för flickor nära armhålan, för där finns lymfkärlen bland annat. Och cancer sprider sig bäst med lymfsystemet.

jaja..efter det här så skall jag ha psykologi, franska, finska och sånt..jag tror dagen kommer att bli ganska slö. -.-

Aja, nu skall jag vara aktiv och lyssna på läraren.

"Tyki banged Allens head pretty hard, I don't think Allen has so many braincells left now"

gt

hy

tjhr

Agreed. Och en annan sak, hur jäklar orkar exorcisterna slåss mot demoner när de har blivit ihjäl slagna xxx antal gånger av 3 nivåns demorner och Noah medlemmarna? de visar ju själv hur ont de har det men endå slåss dom som om de skulle vara helade redan.. o_O

Speciellt Lavi. Först blev han skadad på skeppet när de "fightades" med en stark demon, och han klarade sig, bara en bruten arm. Sen när alla kom fram till japan var det landet överbeflkad av demoner. En ny fight men Lavi klarade sig(+ de andra också). Sen kom de fram till Edo, och där var det värst. Earl skapade oövervinnliga demoner och Lavi fightades, med en frisk arm mittiallt. lol. xD
Fast om jag tänker noga så var ju Miranda med, och hon kan ju växla med tiden som gör att skador försvinner. men men...damn vad dom orkar. det säger jag bara.

Min dag då?: jo jag började med en finska timma, eller två. Inte nice. Var extremt lat idag. Sedan hade jag två håltimmar, sköönt. Då for jag hem och såg på D.gray-man. Efter det kom jag tillbaka till skolan, hade biologi, somnade nästan men blev uppiggad av studiehandledning som var sista timmmen med en hmm..irriterad lärare som för mycket oväsen av sig xP

När jag kom hem for jag och min kompis en sväng till kommunens nya *host* prisma..*host* S-market. Snygg och rymligt var där. När jag kom hem var jag ute en stund sendan for jag in och läste finska läxor. Typ allt det gjorde jag ^^ Nu skall jag se några delar till av D.gray-man och sedan skall jag sova..

hejdå hej.


måla på toppi, igen.

Jag hade lust att göra det igen :) definitivt ett plagg jag kommer att använda mycket i sommar. Pfft. skall man vara nördig så skall man. xD

framsida
jt

baksida
ryhtyh
haha, lol vad svårt det var xS Jag fundera på att måla dit Timcanpy också. ^^

shopping

jag var till åbo på torsdagen på en liten shopping runda. Dock så köpte jag väldigt lite för att spara pengar x3.

Men dom här sakerna och klädesplagget köpte jag:

rnujr

jhnrfjhn

och till min födelsedag får jag denhär <3
ö vhy

dgn

n gf xc

äntligen får man studera ett språk som man största intresset för. :D

dagens låt:

Är en låt från det sköna bandet LM.C. Yes det var dom jag var och såg i April, jag kommer alltid att komma ihåg den dagen :) men tyvärr så spelade de inte upp den här låten som jag tänker lägga upp. Synd, för den hör till mina favoriter från deras senaste album.

Låten heter Bokura no Mirai, alltså vår framtid(our future).
/>


översättning:

I am here again today, the place where we used to meet each other

Counting the amount of the fallen stars, with our fingers flexed
Soon the little you showed up with your changeless smile
Your action acted casual is my salvation
The dreams we are chasing, The reality pushing us behind
Are always standing back to back, Even though I do not really understand
It is nice to try showering the night wind and standing still sometimes,
Since things will back to my mind if I forget about it

The blue color of sky we did not notice, the red color dyed onto the sky somewhere,
Are the same story that adding colors to the world
If we try to feel "sympathy" to the things that cannot be fixed with "sorry" only
We will feel bad to stare at it, saying "It must be at somewhere else"


Higher and higher, higher than the cloud, higher than the sky, I had a dream like this


Unlimited, unlimited, our nearly transparent future
Although we always standing in front of the contiuously changing scenery with doubts
It is good for us to draw the scenery into a color of unchageable desires brightly
There will be a way for you to go if you still have a will
There are no answers where your shifted lines of sight are pointing at
The miracles we used to ignore will be there again, if we wipe our tears away


On the square sky, endings are always easy to be associated and ultra difficult to be reversed
In the Night & Day like this, we worries, cries, holding our knees once again
However, we will finally smile to each other one day, if we repeat to try
The reasons of fights, the meaning of win and lose,
This kind of things that we do not even want to know if it is real or fake, are everything
However today has come
I just wish your smile will not be clouded, it is good to be like this


Farther, farther, farther than this sky, farther than the Moon, I always see it in my dreams


Unlimited, unlimited, our nearly transparent future
The borders drew on the maps will not be there if we see the world from Moon right?
We always can fly to anywhere if we stretch our arms
There will be a way for you to go if you still have a will
There are no answers where your shifted lines of sight are pointing at
The flowing days, the desires filled up my mind, Just let me listen to that voice
Anywhere, anywhere, is also a wonderful world more than we can imagine
It never ends, continues to move on and never stops even if we stop to breathe
However we are still yelling with our voice dried
Our future will be there soon, if we wipe our tears away


I am here again today, the place where we used to meet each other
Counting the amount of the fallen stars, with our fingers flexed

Jag kan lyssna på den här låten hur många gånger som helst, den är såå ljuvlig ^_^. Det är ingen låt som direkt fastnar i hjärnan eller att man får nog på den efter ett flertal gånger lyssnande, vilket är bra.  :P
ett stort plus att den fanns på CD:n för då har jag originalutgåvan, låten som jag kan njuta av att lyssna på i min egen CD spelare. :D

Edit: haha på youtube skrev någon om LM.C konserten i Frankrike när de spelade  boys and girls låten:

Kahel31 During the show at Toulouse (France), just before performing "Boys & Girls":
"Maya: -Who are the girls?
- YEAH !!
Maya: -Who are the boys ?
- YEAH !
Maya: - Who are MY girls ??
- YEEEEEAAAAAAAAH!!
Maya: -Who are MY boys??
- YEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAH !!
Maya: - No, It won't be possible guys T_T"
His face and his reaction were just hilarious xD

pfft..hahaha xD fyfan vad bra. det borde han ha kört med i Helsingfors också! X,D ^_^


RSS 2.0