Karis

Ändringar totalt i studie planerna höhöhö ~ som ni kanske vet om redan(för jag nämde väl att jag inte far till österbotten iaf iår, utan sen antagligen följande. pga. lägenhets brist i Nykarleby samt att skolan skall flytta till jakobstad  år 2012. sååå, lika gärna tar man ett mellanår I karis o väntar tills skolan i österbotten blir i bättre skick) ;)

Nu är det inriktning Natur och Medicin för mig. Och läraren inom det verkar heelt awesome på humor! haha. XD
Senare fick jag reda på min roommate. Det är en helfinskspråkig tjej. xD lolol. Så nu får jag ta o träna finska på fritiden här t.o.m x)
(Av någon anledning drar finskspråkiga till mig nu..)

Men awesome är det här! Massor med nya männsikor har jag träffat. två otakun faktiskt som delar samma intresse som jag. YAY! Vi har även planerat att imorgon skall vi ha en yaoifilm kväll på hennes rum. XD LOLZ!
 
jag trivs här(om man räknar bort den kommande mattaprovet som jag har på fredag,höhö*host*)

NärconX del 2

endast bilder än så länge, text kommer när senare när jag har tid o skriva~
what is this, I don't even know.
THE END

NärconX

text och bilder, jajamänsan.Det är bara o ta i minnet och orken!

Vi(jag, Meimei, Idaho, Wiu och mami) startade ungefär klockan sex på kvällen till åbo hamn. Båten for ca halv nio tiden iväg så vi hade gott om tid att fara ombord. Allt bra än så länge..tills vi kom till hytten.
...
pfffftt.
..hytten var öh? fin.
Den var på andra våningen, bland fyllona och rekkaförarna. Ahaah. Näe.
Meeen det var bara en natt så det skadades inte..trodde vi. XD

På natten var det ett par fyllon som härjade i korridorer, si sådär klockan 3 på natten och ropade och hade skriktävling. Me not gusta.


lite packning? MYCKET PACKNING FTW!

Sedan kom vi fram till stockholm så efter en halv sömnlös natt på fyllobåten.
Vi tog metron över till busstationen där närcon bussarna skulle avgå. Där väntade vi ca 2 timmar på att slippa iväg. Egentligen tänkte jag och Meimei ta en titt  på gamla stan, men väskboxarna snodde våra mynt och ingen dörr öppnades så där fick vi vänta på stället tills bussarna kom, lovely <3.
Meen det var inge problem. Jag hade också bestämt träff med ViktoriaR från japan.ifokus för att betala alla saker jag har köpt från henne ^^ yay! jag blev rik på musik och j-rock saker ^^
När konventbuss tiden började närma sig så ökade nörd människorna. Jaa vi samlades ihop i ett stort gäng som baraa ökade och ökade. Och vet ni vad? två finlandssvenskar träffade vi på där som också skulle till konventet. :D De var båda två från jakobstad och jätte trevliga x3. vi pratade och pratade, trollade och trollade. Sedan kom bussen och vi alla hoppade på~
Bye bye stockholm, nu mot linköping!

Nu var vi framme. Vi tog oss till kön som var..flera hundra metrar lång XD

vi köade....

..köade....

..och köade i ca 2 ½h i hettan. LOL

(obs, från konventbilder.se)
Och Kenny fanns där i kön. 8D jag hade lust och peta med min flagga så han pyser ut och därefter säga; OMG I killed Kenny :O

Vi blev bekanta med ett par tvillingar; Tove och Linnea. ^^ de var super härliga och de var precis  som Fred och George från HP :D Haha :D

en pool. ^^ här spelades lite musik så vi dansade en hel del i kön. 8D
dessa låtar kom fram:
Narwhals
look at my horse
rick roll
Trolololol guy
en hel del remixar och anime musik samt carameldansen

Första dagen orkade jag inte cosplaya på eftermiddagen. Så jag gick i vanliga kläder och tramsade omkring. Vi tittade i butikerna som fanns där och umgick med nya vänner~

Här åt vi allihopa närconburgare. Om NOM NOM.

Sedan kom Tan-Chan och Liss till konventet och erbjöd fanservice. De cosplayade som Sunao och Sora~ med ursnygga cosplays x3 De var jättetrevliga och awesome personer~!

På kvällen fick jag endå en cosplay lust och körde med Robot Unicorn Attack! LOL med den galopperade jag på konvetet spelade "aaalwaaays-låten" och på natten dansade jag med en annan enhörning nyan-dansen! LOLOL.

Följande dag, kar det hetalia Korea som gällde för mig. Och för tvilligarna var det D.gray-man cosplay; Jasdero och Debitto!

Så perfekt för dom att jag saknar ord :'D

klockan var 10 på morgonen, The Game time!

Sedan mötte jag på andra hetalia cosplayare! Nord och syd Italien..med pocky, tomat och en random vattenflaska.

Idag cosplayade Tan-chan och hennes vänner Tetris..i hallen. när de promenerade spelade de den kända tetris musiken. Awsome!

Cookie monster, ARR!

argh? where are u taking me? D8

-why are u brittish anyway?
-Im not brittish Im just gay
-excellent~!
Bakura och Marik gav också fanservice <3

host club cosplayare i korridoren~
Nästa del lovar jag at det kommer imorgon. inlägget är på utkast för tillfälle~

In the Bible, Jesus turned water into wine. But then Prussia turned that wine into beer
jag skulle egentligen posta bilder från Närcon idag, men jag gör det imorgon istället 8D. Så checka Bloggen imorgon för awesome bilder.

edit: nej, beer har absolut ingenting med min dag idag. XD jag hittade bara citatet från DA och fann det awesome.


Jack Sparrow på NärconX

Denhär personen var en utav de bästa cosplayarna! Han såg exakt ut som Jackie och han lät exakt som Jackie och han betedde sig som Jackie!här är en vanlig Närcon video där Jack sparrow fifflar med kompassen i början. LOL


Han var sjukt grym! ;D

Az

Hahaha, jag och min pokemon hade lite random mobil sms skickande mitt på dagen. XD Vi höll på o prata om mitt internet smeknamn Az, som hon tyckte var...roligt.

sms till My Pet/Pokemon:
*faceplam* yeah sure.. u have innocent thoughts..noot.
 No, its Az, learn it now.

sms av My Pet/Pokemon:
Nevah! aszzzzzzzzzzzzzzzzz...en bak!!


X'D oh lol, min pet behöver disiplin tror jag inom uppförande. X'D + så e hon stubborn och söt. En liten ChibiRomano med andra ord. Hohojaja..näe i forsättningen får hon kalla mig master istället. ^^'Fönstertvätt och cosplaybeslut

Idag började skolan för småbarnen. Om två veckor börjar skolan för awesome människorna, dvs mig.
Så vad sysslar jag med dom här dagarna? Hemjobb och husliga uppgifter. Idag till exempel tvättade jag fönstren här hemma. ;3 Så nu doftar jag tvättmedel om händerna för två dagar framåt. Yay.

Jag har även börjat fundera på en ny cosplay. Jag skulle gärna vilja cosplaya från Sound Horizon men, där är det detaljerade dräkter XD det får bli senare i framtiden när jag är mer kunnigare med cosplays.

Iaf så fastnade jag nu för två karaktärer från Hetalia; Romania och Skottland. Dom båda är snygga, dom båda är awesome, dom båda är lite små evil och dom båda har fina dräkter. ;u;


Skottland i blått, Romania i rött, mörkgrönt.  C:

Ao Oni avklarad

Phew!
det där spelet gav mig minsann mardrömmar för två veckor framåt, men det var värt, för jag lyckades klara spelet! XD fyfan vilket spel, och såå klurig. >.> hjärngymnastik, det var det inget brist på i spelet, nej.

Tanken på monstren får mig att freaka ut. dom där..nakna obama smurfarna med afro hår...Vem har kommit på en sån retard karaktärs design??? XD "its so scary that it becomes hilarious."


Och den där karaktären Takeshi alltså, hur kan man vara så..så skrajj att man springer iväg från kompisarna när det inte är någon fara?? snacka om att vara värre än Lille Skutt från Bamse.
>.>

Sedan finns det ju en Hetalia version på spelet, och vad jag vet om den..; den är hemsk, sorlig awesome och grym. Q_Q Historiemässigt då. Meeen det existerar inte som spel, utan man kan bara se den i spelformat på youtube. Oooch förstås massor med fanarts på zerochan.net och bra fanfics finns det. 8D


denhär videon en fanmade musik video, baserad från bilder till enkla animationer~ x3


btw, det var från denna video som jag fann Uninstall sången, fast denna version är fandub, men en väldigt bra sådan!
:') nu skall jag fortsätta frossa i fanmaterial inom Hetaoni samt Ao Oni.

ooooh Chatzy...

England, skottland..inge mer whiskey för er... XD

only the young can break away

 
 
5 centimeters per second
älskar denna Anime! så fin fint gjord till utseende! :')

Amv Hörna 9; Let's Kill tonight~ -shot-

This Amv Slideshow MMV(manga music video) is killing me~ Full of awesomeness. Fastän den är såå kort.
Och det bästa av allt; Scotland och Romania är med i den, ;3 *hurrhurrhurr*

jag fick en lust att prova på en Romania eller Skottland Cosplay 83

Btw, More Romania~ ;3


Konventkrapula

DET EXISTERAR!

Jag har varit såå lat denhär veckan, =_= sova sova sova vill jag göra, men jag orkar inte. Istället är jag på DA, Fece och msn där jag chattar med konventare som också har konventkrapula.
xD
jag älskar mitt liv, fullt av seriöstheter~ <3

lol, 20 nya vänner addat på facebook, o alla e otakun. XD jag tror jag dör snart av skratt. De flesta var hetalia fans då som jag träffade på ett hetalia möte. LOL

Idag tvättade jag igen min korea cosplay, nueh, några fläckar går inte bort. RAAAGE!

Så vad annat har jag gjort? jo jag har upptäckt en hetalia role-playing chatt. 8D awesomeness. Så där har jag tillbringat den mesta av tiden och...jaaa rollspelat. Om ni far in hit, så skall ni veta att jag är FlyingMintBunny där, Englands magiska husdjur. Me gusta.
http://www.chatzy.com/469033319537

varning, extrema fangirls och sånt och sånt kan förekomma sent på natten x'D just sayin.

Nästa konvent för mig: TRACON i Tammefors! 8D YAAAY

smygkik

jag hittade en mycket sötnöt till Romano på Konventet ;3...och Cookie Monster 8D Han finns på varje svensk konvent!

....

eeeh..where am I?

Nu är jag hemma. Kom iland med båten klockan sju, var hemma klockan åtta, dödade tiden framför datorn utan frukost till klockan 15.00. LOL.
jag känner mig riktigt på Charlie the unicorn humör.

Inte så konstigt egentligen.
inte det minsta.

LOLLOLOLOL det får mig bara o påminna om bussresan hem från linköping till stockholm. XD jag satt bredvid en skojjig tjej och när vi hade en halv timmes bussfärd kvar fick vi en tävlings idé; att vifta på armarna och händerna a la galoppstil utan att sluta. När vi var framme i stockholm, slutade tävligen och så sega vi var så blev det oavgjort. Haha XD
Medan vi "galopperade med händerna" sa vi typiska charlie the unicorn fraser, så som; we are on a bridge, Charlie~
Herp Derp, Im lovin' it!


Perkele, vad slut jag är  x_x
ohohhohoohjaja.

Packat och klart!

Det var ett underverk att jag fick allt med o_o seriöst. hur fick jag allt o rymmas? hmm hmm.

Vi sticker iväg idag kväll, ungefär klockan 18.00. Då e det bye bye för Finland, och hej för Sverige. :)

Jag fick reda på idag förresten att jag vann andra pris i japan.ifokus skriv tävling. Yay. Så ett häfte vann jag där med några asiatiska söta modeller på ;3

NärconX, Här kommer jag!

Idag på kvällen sticker jag över till sverige, då är bloggen under paus. Och när jag kommer tillbaka, så får ni en till bildbomb att gapa över.

Och ni people som oxo e påväg till närcon imorron, se efter en hetalia korea eller en robot unicorn attack(eller charlie the unicorn). Gör ni det, ser ni mig. 8D
XD

Yyayayay. PEPP PEPP PEPP.

Dock kommer jag hem på måndagen, blev totalt hindrad av föräldrarna att far o höra på GACKT. Fuuuuuu- T_T

Men! jag slipper ju iaf på konventet! YAY!

         

Ao Oni

Vill ni spela något simpelt?
Något creepy?
Något ni kan få mardrömmar av?
Något svårt sist och slutligen?
Något som innehåller en naken obama smurf?

Då är Ao Oni något för dig!

Spelet handlar ett par personer som anländer till ett omtalat spökhus. Ungdomar vill utmana det och går in. Men det borde det INTE ha gjort. Plötsligt hör de ett ljud som tar deras uppmärksamhet. En person går och checkar var ljudet kommer ifrån och upptäcker sedan när han har anlänt tillbaka att sina kompisar är borta. Dåå mittiallt kommer en Blå monster och jagar honom.
Monstet kan man inte döda. Man kan inte gömma sig för det. Ser den att du gömmer dig, kommer den efter. Ser den inte att du gömmer dig, väntar den, tills du kommer fram.
Samtidigt slipper du inte ut ur huset. Alla dörrar och fönster är låsta. Kompisarna puts veck försvunna, och du har ett fint mysterium och lösa.
Varsogod, dags att utmana spökhuset med de blåa obama smurfarna. <3

Jag blir skitskraj varje gång ett monster dyker upp(den tar lika mycket kål på mig som morran ;__;), jag blir o järma när jag inte vet hur jag skall skaka loss monstret från mig, och musiken gör ju inte stämmningen positivare. Men endå, Me lovet it. :'D

Tack Ao Oni, mardrömmar för ca två veckor framåt. *cries of happiness*  
en youtube video~

en till, när ett par japaner spelar det. xD

ohlololololo X'D

förr i världen


gissa vem?

photo by Idaho & Wiu.

Hetalia animen fortsätter!!

OOH vad skådar mina ögon? en till extra hetalia episod, och inte nog med det, en till är påväg i september. This is my lucky day!
Hahah fyfan så glad jag blev. xD
Episoden handlade om halloween och när Italien och Tyskland står vid en hamn och gräver upp gamla minnen innan  tyskland skall åka iväg med en båt.

LOL. När Ryssland dök upp bakom dörren hoppade jag till, bokstavligen. O_O första gången faktiskt jag gör det seriöst.
Polands klänning är smexness och frankrike är som förr och england är forever alone. Epic.
Men det som fick mig att dra till med ett "Naaaaaaww" var när Italien hade sina ögon öppna. x3 det är inte varje dag han gör det. :D
och jag hoppas på det bästa...att nästa episod fortsätter på denna historia XD för jag gissar att England har Britannia Angle dräkten på då. Ohonhonhonhonohonon. >8D iaf så tyckte jag att det förekom så i mangan.  
yes yes yes!!

Made my day!


RSS 2.0