brum brum

Imorgon skall jag ta körprovet, haha det kommer att gå kokooo, men  jag skall klara det, så det så!


ps. Hatade Atte programmet när jag var liten. XD skrämmer ju ihäl schakk när han kommer tjutande upp vid "pauserna". xP

jag vill ha en pokemon

Haha, nu måste jag bara spotta ut sanningen och säga som det är. Vaporeon, I choose you!

Titta nu. Den är blå, söt, vattenvarelse, kan producera is(vilket är behändigt på en het sommar) och ser så fräck ut. That's my pokemon.

    
Ibland kan jag vara barnslig jag vet ^^'

blåst

Känner mig lite flummig idag. Kanske det berodde på det fina vädret ute? *tittar ut genom förstret* damn de e mörkt.
Vad jag skulle jag tala om idag då?
Eh jo. Jag har körprov på tisdag och imorgon skall jag och M bli intervjuade av annonsbladet angående våra konstverk i slutarbetet. Huhu. ^^'

Emm. Jo. Igår så jag klart på Loveless. Helt ok, jag hade förväntat mig lite bättre handling. Men int sög den för det. no no no. Fin kärlek och triangel drama. xD Men slutet kändes lite off ibland.
Mina favoriter därifrån var Youji och Natsuo för de var så fria av sig och små fräcka ibland. ;) synd att de inte hade så mycket screen time, det behövde dom.

Youji är han tillhöger och Natsuo till vänster.

Nu tillnäst så tror jag att jag endera förstätter att se på Baccano eller Kuroshitsuji eller så börjar jag se på Uninhabited Planet Survive. Svårt val.

*efter några minuters funderanden* 
Baccano blir det! Har en liten sådär flils att jag skall se på något mer innehållsmässigt och mystiskt. ;D

ahaha, öppningslåten är ju bara för bäst XD Den känns så smoothy och musiken är helt gammaldags charmigt. ;)
 

jag försov mig idag

vaknade som en kung idag när solen var som starkast, sen håkade jag att klockan var halv 12 och jag hade missat 2h samhällslära.

FUUUUUUUU-


Natthumor, it's over 9000%

Den här har jag sett ända sedan den kom ut 2008. Och fortfarande känns det som om mitt huvud skulle spricka av skratt man får av sitt knasiga nattuhumor.

Som sagt, rekommenderas att se på natten då man känner sig slut. Men anklaga mig inte för att ni har dött av videon. LOL.
Death Note alltså, där Kiras hälsa tycks vara på topp.

Jag tror han vill ha potato chips. O_O


E N J O Y !

vad jag har sysslat med:

Okej, gott folk. Här kommer en historia om mig under de senaste dagarna. Enjoy.

Det var en gång en Anna. Hon studerade flitigt till skolan och gick i säng i tid, trodde hon.
Anna tycker om fritid. Alltid när hon kom hem från gymnasiet slängde hon sig framför datorn och tänkte;"om jag börjar med läxorna klockan sex, blir jag färdig med den sen förrän jag börjar tecknar min bild. Timmarna gick och hon bloggade, disskuterade på japan.ifokus och hade roligt tills klockan blev nio. Och då sade hon, "bäst att jag börjar med läxorna d-". Längre hann hon inte förrän hon såg att ett nytt Star Driver anime avsnitt hade kommit ut. "bäst att se på det först, sen tar jag itu med läxorna". Men det skulle hon inte ha gjort, för nu närmade sig klockan 23.00. "Shit" utbrister hon och tar fram skolböckerna och upptäckte att hon hade mer läxor än vad hon hade kommit ihåg. "Shit happens" vad det enda som kom ur henne och fattade tag i pennan. Klockan är ett på natten, hennes teckning hann hon aldrig med  och nu är det dags för Anna att gå och lägga sig. Natti natti Anna.

Följande dag är var en rolig dag. På efter middagen efter att hon hade skrivit 4h textkompetens började en sista runda i Salo före körprovet. Allt gick mycket bra och hennes självförtroende var på topp. Allt kändes redo inför provet som blev flyttat till nästa veckas tisdag.
På kvällen klockan fem var det mörkerkörning som gällde. Först lite teori och sedan var det att öva på riktiga vägarna. Det var spännande!. Jag behärskade lyset bra och körde från Strömma bro tillbaka till Kimito och provade på att bli omkörd samt omköra själv.
Nu är klockan åtta på kvällen och den här kvällen, skall jag börja i tid med provläsandet!

Adios amigos!

hetalia långfilm kommer ut imorgon

Hast a la pasta! Finally! orginalet kom ut för ett halvt år sen i japan och först nu kommer den att komma ut som dvd och engelsk översättning. + inklusive att den kommer att komma ut på nätet. De har haft sådan strängt motstånd från att hindra filmen att komma ut i förtid så voi voi. Mrn nu äntligrn kommer den imoron och då skall jag stornjuta av den. <3
Jag menar, alla avsnitt är 5min långa, och nu kommer en film som räcker 70min! yay! det skall bli så awesome!!

AMV hörna 7

det var ett tag sen, men jag hittade denna kliché amv som överraskande nog, har lite filis i sig. ;)och en liten bonus video :3

inget nytt för tillfälle

Får se senare på kvällen om jag kommer att updatera. Men just nu är det ganska dött i mitt huvud. gomenasai.

Var btw på fest igår, gymnasiet ordnade. Helt ok, kunde ha varit bättre. Iallafall så träffade jag mina epic kaverin o hade rolig. Vi pratade mycket, delade på en slickepinne, kramade i kalla vinternatten, sjöng pokemon sången inklusive caramelldansen och var för övrigt random. Och jaa, jag var helt nykter som alltid. ^^

postar en låt för skojjs skull.
Denhär är min absolut favorit låt på kvällar. Den är så chill och känns så där random mysig. x3
Ah japaner och deras musik är nog kärlek. <3


jaah! jag joinar också!

i "att visa pain with no sense"

haha, lol blev inspierad av idahos inlägg och jag beslöt att oxo visa skador. lulz, nej inte gick ja o fördärva mig bara på flit. xP lol silly you om du tänkte så.

No no no no..det jag egentligen ville säga var att jag har bränt mina tre fingrar på ugns spjället när jag skulle ta ut makaronilådan här hemma. Och de som känner mig vet att jag failar lätt på ett osmart vis, but shit happens. har brännsår. gah.

dom är ju små så det är tur.

edit: jo jag använde pannlappar.
jepps, jag gillar att dramatisera.

I love paint.

brista ut i skratt?

Ja, de är de påväg att göra.. XD
Haha, jag älskar deras miner, de får mig alltid att smila sådär dumt. ;P
Aah konsert minnerna börjar komma tillbaka. Det var så jävla awesome att se och höra dem live!! Vill tillbaka i tiden eller iallafall höra på en ny konsert av dem! Totally love!

Maya and Aiji <3 två knasbollar på scenen i Thailand.

spanska är ett charmigt språk


Av alla dessa multilanguage videon jag har sett så har spanska alltid varit en favorit(franska deled på andra plats  tillsammans med hebreiska) ;3
jag menar, hör nu, alla ord rullar ju så där smarrig när spanska versionen kommer. (haha..euh? vilken förklaring)

haha, alla känner väl till denna sång? den e från treasure planet, en av disneys nyare filmer, men samtidigt inte.
(Det beror på vad man räknar som nytt)
men Nice sång iaf ^_~

franska versionen i början <3
1:08 glomp! spanska!
2:47 Hebreiska, omg!

sen måste jag säga att finskan var bättre än svenskan XD seriöst svenska versionen var lite crappy ;P


aand, ofc hetalia! >:) har inte pratat om det på en tid så det fötjänar ett inlägg. ;) dessutom e det charmigt att se på alla karaktärer ;)    

jävligtdehärnärdegercrappyinfo

+ att min data har "oma hauska". >.<

Ehum, vad är situationen just nu? Joo, jag fixade läxan till nätkursen i engelska, en struktur uppgift som tog skitlänge att göra...i slutändan till ingen nytta. >.O nooooo DX
De hade alltså bytt uppgift..till en annan! som går ut på att laga dialoger. =.=' seriously dude, I don't have time with that crap now. Det skall vara inlämnat imorgon, hallelujah!

Ugh. Annors känns dagen botten, igen var rolig i skolan...en enda röra typ med allt och man orkar inte tänka.

Först o främst verkar de vara mycket knasigheter med våra abi saker. Vi beställde dem i november och de sa att vi skulle få ett meddelande om det om ca. 2 veckar. LOL vi fick dem nu, efter ca 2 månader(*insert ironi*). Och vissa saker som studentmössor och kläder fanns inte på folksbeställningar fastän de hade beställt...plus att de blev dyrare än vad jag hade tänkt mig, fast jag försökte få det så billigt som möjlig. Seriöst, problem grej eller?! DX
Ajja just det, ja har betalat det, och nu kommer min klass med att vi skulle göra förändringar i beställningen. Hah "förseint" nu för min del, som gorde de igår. >.O

Öh vad mer plågar mig? Joo fick min körtid ändrad till morgonen, alltså kan inte informera lärare om att jag blir borta(om de inte kollar wilma då förstås).

Viva la problema!

vill någon dela med mig?

Ah come on, vem är tillräkligt modig och joinar mig i denhär ägda meme saken?  Reglerna e simpla, följ texten o rita :D

jag behöver faktikst en partner för att meme grejjen skall fungera*sob* :'(

anyways; ingen skillnad vilken sidan man väljer, shit the same(bara man håller sig där och inte går heelt över gränsen)   ;)


Rostat bröd till frukost!

bilder får tala för sig själv, för den beskiver exakt min kärlek för bröd på morgonen. Finns det inte bröd, går jag under. Seriöst jag har alltid ätit bröd till frukost i säkert 12år xD LOL jag har t.o.m. lyckats äta mögligt bröd.. ;) mums!
edit: nej, jag har inte gjort bilden xD

the end~ om några timmar blir det frukost, rostat bröd väntar på mig där nere <3hoppas min morgon inte slutar som hans. ;/

hug time~

en skämt sida alltså från serien Pandora hearts, men en "off" sådan. xP

Break skrämmer ju livet av dem... ó.Ò

star driver; en fjantig kul mecha serie

Jepp en till anime jag följer. Jag vet faktiskt inte varför just den här av alla serier xD den gör mig lite besviken emellanåt med handligen och fillers. Men jag ser på den endå för att alla karaktärer är snygga. Ehum okej, det där var den sämsta orsaken till att jag ser på en serie o.O
XD
Men faktiskt, det är så det ligger till. Jag älskar huvudpersonens stil, musiken, stil på serien med snygga mecha robotar i en epic fight, ultra snyggt gjord, färgerna är härliga.
Men nu efter att jag har kommit till avsnitt 14 börjar jag gilla serien påriktigt. Kanske på grund av att jag har börjat förstå storyn och karaktärerna börjar bli intressantare? ^^

Jag har iaf hittat min favorit därifrån: Mizuno


och nu bjuder jag på fler bilder:

lol när han ser ut så där kallas han gör ginga bishounen(galactic pretty boy)

han mecha robot: Tauburn
självaste: Takuto

lol hela serien har en söderhavs mecha känsla i sig med japanska templen xD

här är en op till serien:


min framtida bil!

tamme fan, jag skall nog fixa nattbussen till min egen. Jag menar den har allt: sängar, tre våningar, kan bli skitsmal, och har en enorm hög hastighet!

Det enda som fattas ennu på den är att den inte kan flyga :/
Annors så skulle den vara perfekt <3

The battle of the dying heroes + Abyss

         
Nu har jag forskat och  lyssnat mer och letat desperat efter sångtexter till Sound Horizons album Moira. Lyckligtvis hittade jag också det till mina två favorit strid scener ur albumet: The battle of the dying heroes och Eleuseus.
När jag såg dem föll fler puzzelbitar in i historien och nu är moira mycket mer förståerligt och vissa delar som jag har frågor på har blivit besvarade.
Bland annat har jag hela tiden undrat efter bekräftelse av karaktärer
t.ex. Amethystos, vem det var och jag fick svar att det är ett annat namn till Elef som mest används på slagfältet.
       Sirius, som visade sig vara en person som troget joinar Elefs kamp mot Leontius.
Jag har också fått klarhet varför Elef hade startat kriget, men. Vissa detaljer fattas ännu för mig, som t.ex. varför just mot Leontius, det återstår att forska ännu. Jaja...vad jag har uppfattat hiittlis är att Elef tvillingsyster hade blivit mördad(antagligen av en person från Leontuis sida, jag kan ha fel) och Elef blir helt förstörd av det.  Tillika har Thanatos(dödsgudens herre) varit och tagit makten över Elef (som hände när de var barn) och Elef får en kick av hämnd. Samtidigt har Thanatos ett finger med i spelet och har någon ond plan på att förstöra Moira genom att använda Elef. O.o
Det låter lite förvirrande, men det är typ den uppfattningen jag har fått nu, om någon vill rätta mig så är det fritt fram.
 ^^

Här är Eleuseus. Tiden före striden skulle bryta ut. Elef har just fattat beslutet till krig och drar iväg till Illion för att samla krigare och får bland annat Orion på sin sida.
                
Som ni ser så är låten översatt till engelska där uppe och spanska där nere.

Här kommer live versionen av Battle of the dying heroes. Han med blont och rosa hår är Elef, han i rött med brunt hår är Leontius. 
Jag gillar fighten i scenform, tekniken och effekten ger en sådan härlig stridskänsla.
            

Och nu över till Sound Horizons tidigare album: Elysion inklusive Abyss.
Jepp jag har varit och kikat längre ner i den berättelsen också, för jag hade så mycket frågor angående sammahang etc. och tack o lov att Youtube finns! Alla dessa seriösa kommentarer har hjälpt mig att förstå albumet bättre!
Jag fick bland annat en klarhet om vad Elysion albumet med paradiset handlade om. Om Lafrenze och hur hon bedragen av en pojke som skulle rädda hans fru från helvetet som Lafrenze vaktar. 
Jag tar väl upp först om Elysion paradiset:
Eftersom jag inte orkar översätta allt så lägger jag upp en bra text från en youtube användare, h*n berättar i grund och botten vad som händer i albumet:
This story is more about "The Gates of Paradise" opening then it is about El and Abyss itself. A baby girl left in the woods in adopted by an old witch who names her Lafrenze assigns her the task of guarding the gates to hell. The witch warns Lafrenze not to forget about her vow to protect the gates. After the witch dies, Lafrenze is good to her word for a while but then meets and falls in love with a harpist named Orpheus, whom is seeking to save his wife from hell by seducing Lafrenze so she's distracted long enough for him to enter the gates. Once she learns of his betrayal she curses him and his wife so that when he looks at her, she vanishes forever. Then the gates close.
NOTE:
The story of Opheus and Eurdyce is a real greek story. It tells of him traveling into hell to find his wife, and him being warned not to look at her until they exited hell or she'd vanish forever. however, in that story he pleaded to the gods and charmed them with the lyre, a kind of seduction. in the song he seduces lafrenze instead.

Dessutom har jag hört att en person från Moira albumet är pojken som Lafrenze blir bedragen av. men duh jag kanske har fått fel fakta? Ó_ò men vad som är självklart är att Elysion albumet hör ihop med det andra elysion albumet med Abyss. Kanske hon är hans kära Elice? tja vem vet...

Anyways, over to Abyss then.
När jag studerade mer in på stardust låten fick jag en "Aha" upplevelse och kom fram till att han där med masken framför ansiktet är Abyss som i varje låt letar efter sin kära Elice. I många av de låtar som finns i albumet handlar om bedrägeri och ånger vilket leder till ett tragiskt slut. I stardust låten till exempel, tar Stella självmord vilket leder till att Abyss kan ta hennes själ och ta reda på om hon är hans döde dotter. 
En annan grej jag upptäckte är att varje låt i albumet blidar ordet Abyss från första bokstaven: 
1. Ark
2. Barogue
3. Yield
4. Sacrifice
5. Stardust
 
haha så jäkla fyndigt. Revo-sama, jag avgudar dig snart för allt påhitt och awesome musik och berättelser du har skapat ur din kreativa hjärna.
Som avslutning postar jag låten Stardust, animationen ät gjord av ett skickligt fan.
          

Visste ni att....

Amerikanerna har försökt måla mt. Fuji rött?!

Jepp, de har dom, här kommer historisk bevis:

I found the following here: http://www.ww2incolor.com/forum/archive/index.php/t-1852.html
 
"1945, the occasion where meeting of the psychological war for Japan was done in the US military headquarters, a certain scientist as for the Japanese has especially loved Mt. Fuji, if blue Mt. Fuji is dyed red, that it is possible to lower the fighting spirit of the Japanese, you propose.
All recognized that directed to execution as the maneuvers which are superior, and story advanced.
But, when the one of the scientists tries calculating the quantity of the paint, above imagining the fact whose Mt. Fuji is large was ascertained, the discontinuance was decided instantaneously at that place by the judgement of the higher stratum of society section.

Supplemental
1 CIA (the American Central Intelligence Agency) it was predecessor, on second next great war at that time, there was a post, "psychological war section" "the strategic intelligence bureau" inside, the maneuvers which drop the fighting spirit of the Japanese were thought.
To cover 2 Mt. Fuji surface, thinking from the surface area, the paint approximately 120000 tons furthermore B29 which carries that becomes approximately 3 State affairs necessary.
Because the marijuana archipelago and Japan which is the base of 3 B29 approximately 2500km it is, the gasoline cost per 1 catches approximately 2000000 Yen. When this is calculated 3 State affairs, with only gasoline cost 60000000000 Yen means to be required.
Yes it might seem crazy, but it was an idea, a pretty good one, however it wouldnt be worth it."Read more:
http://wiki.answers.com/Q/Did_America_try_to_paint_Mt_Fuji_red#ixzz1AGriF4MVhaha, jag fick reda på det från ett hetalia avsnitt, men jag trodde det var fejk och bara deras påhitt..men icke!
Lol, amerikaner då.. -___-'

Japan: do you think you can paint it in  purple instead?

hahaha XD way to go nihon~

my life is complete~

Hahaha, tillsammans med schakke från japan.ifokus har vi planerat den bästa framtiden för oss. Vi skall bo i en stor villa utanför göteborg. I en otaku villa. xD
Tan-chan och Liss skall gifta sig, dom blir mästrarna i huset. Jag blir en trogen tjänare/servant åt dem(ett annat möjlig namn är Butler från Tan-chans sida). Haha xP Jag blir deras Sebby i villan och fixar allt från städning till matning(även upplyftning av bestick). Teri joinar oxo huset, jag har på känn att det kommer att bli en triangeldrama på gång..och kanske t.o.m fyrkants drama när självaste jag, butler-Azmaria alltid är närvarande vid mina "masters". xP LOL wtf?!
Sen...för att jag skulle se ut som deras servant så skulle Tan-chan sy en Sebby cosplay till mig som jag skall ha varje dag XD (whoot whoot?).
Vilka härliga planer vi har på japan.ifokus, butler Azmaria at your service, my dear Tan-chan and Liss. :)

På tal om butler. Idag var jag till Hesa och shoppa~

Jag hittade massor med grejs, bl.a två t-shirts från blippo, klistermärken och en Sebby telefonsmycke. ;D
+ ett par fräna byxor.

Och..jag fick mitt brev från Tan-chan också ^^ priset var super sött som jag hade vunnit i en simpel tävling.Priset var två suddisar + en pins, inte så mycket, men bättre än ingenting. Fast...skulle jag ha vunnit den andra också så skulle jag ha fått en hetalia kalender(!!). Men tyvärr..no no. =_=

- Is this...heaven?

- you are in...North France! hohohoho!!!

Lol, jag lovade Blöhöö aka Hanna att posta upp denna epic sång på min blogg. Så jag gjorde det, och nu hoppas jag på att du kommenterar på min blogg om sången. så ha ha ha. >:D


så här är den: The Afterlife is France.och som bonus video postar jag en kriminell anka!


hell yeah, imorgon till Åbo och se på Harry Potter 7 del 1. Deee nii, bättre sent än aldrig ;)

då var det 2011 då.

Jajamän, skojjig nyårs firande hade jag också. Voi hoho säger jag, ibland kan vi alla tre bli såå random att det finns risk att buddha flyttar till Timbuktu. (make sense? no.)

Vi inledde det nya året med att åka kälke. Nerför en backe...till kyrkan..och krocka i kyrko muren. För vi missade ingången till självaste kyrkogården. Jaa där ser man, vad kul vi kan ha klockan ett på natten ;D
XD

+ så har vi rännat in i diken på trottoaren, haha. LOL

Sen for vi och sova halv 5. Men jag stannade vaken längre för jag såg på Junjo Romantica animen tills klockan blev 6 på morgonen. Oh god. XD

Btw. jag vaknade klockan ett endå, så mycket sovandes blev det iallafall inte.

:)
 


RSS 2.0