Rölli da Peikko och de gamlas dans.

troll frisyr med andra ord.  <-- jag, Rölli ---> den där trollet. you know.         
så här snygg var min föredetta gamlas dans frisyr. En riktig Rölli frisyr.

Igår hade vi vår gamlas dans show för skolan, det gick riktigt fint, även fast jag faila i tangon några gånger. men ingen märkte det så det var inte så farligt. ^^'
Efteråt hade vår klass en gemensam middag i Portside i Bruke. Bra mat och så och rikitigt trevligt. Efter det for vi med taxi till Furulund på efterfest, och resan dit var spänd och intressant. Nämligen jag och min kompis hade inte så mycket pengar kvar efter "middagen" bara typ 10-15€ kvar tillsammans men vi tänkte att inte det kan bli så dyrt endå att ta taxi, dessutom fick vi vänta en evighet på taxin som körde mina klasskompisar före till Furun så klockan blev nästan halv nio innan vi slapp iväg. -.-'

När taxin kom visade sig vara en sån där 9 platser taxi som klasskompisarna mina hade ordnat men vi klev ändå in i taxin och chaffören som var en kvinna var lagom seriös och småsur av sig. Då hade vi bara en tanke:hoppas priset inte blir över 10€ o.O haha..
Men så ringde Pontus och sa taxin skulle kunna köra via han så han kunde ge ett par högtalare som vi skulle ta med till furun. Damn en extra rutt, men vi sa sen åt taxin att fara dit via. Väl där hos pontus så slapp inga taxin iväg därifrån för att de var för halt och blien var för tung att slippa iväg(oh my..).

Så där blev den sen så måste vi ta en annan taxi som plockade upp oss och körde mig och min kompis till Furulund(äntligen). Och tur var så var den här taxi chauffören mycket gladare och tog saker mer chill. Så chill att han till och med gav sänkte priset en aning till 17 € istället för 20€ och de var tur det! annors sku vi int ha råd och betala xD så taxi chauffören blev min hjälte xD och de var på något sätt tur att förra taxin fastnade där för om vi hamnde betala mer än 20€ till kvinnliga taxichauffören så skulle stämmingen knappast varit på topp xD o.O

Aja, väl vid furulund så var festen allmänt tråkigt -.- helt pengaslöseri tänkt man bara när man var där. För där hände inget. Folk bara satt och pratade, drack och inget mer. Så hem for man vid 12.oo-1.00 tiden.

efter det hände det inget speciellt, var trött och ville sova. =.=

Idag och imorgon skall jag, familj och några vänner och bekanta över till Sverige på skid semester ;) oujee. Vi skall till vemdalen och skida slalom ^^ Så se upp i backorna i vemdalen, men vet aldrig vilka skid terrorister som kommer att åka där nerför xD

Aja gamlas dans bilder kommer antagligen senare ^^ ska bara få fotona överförda till min dator.

bai bai, ni ska ha ett bra sportlov som kommer nu i veckan ^_^

De gamlas dans imorgon

yees, imorgon skall vi dansa traditionella danser med fina klänningar. Ungefär så här:

http://www.youtube.com/watch?v=HU1_pxtF0lU&feature=related

dock är vi färre personer. Vi har endast en ring ^^' men vi har lika kul för det.
De gamlas dans ordnas för att fira att vi tvåor har blivit äldst i skolan efter att treorna har slutat gymnasiet.
Det ska bli kul och se hur det går imorgon :) Jag kommer att ha en gul klänning i guld skiftning. Gillar den mycket.

På lördagen far vi över till sverige ^_~ till vemdaleen woho.

(extra: hur får man youtube länk direkt i inlägget? någon som vet och kan berätta för en blogg nybörjare?)

klara, färdiga, skriv.

Hej du som har snubblat hit, dethär blir mitt första blogg inlägg faktiskt. Och med det inlägget skall jag presentera  mig själv lite, som en bra start för bloggen.
Jag heter Anna, bor i finland och är finlandssvensk. Mina intressen riktar sig till asien och saker kring det. Med andra ord, mycket sådana saker(bla. musik, filmer etc.) kommer att dyka upp här. ;)
Jag ritar en hel del på min fritid och fotar då och då, dock blir det inte såå seriösa bilder. Själv kan jag beskriva mig som en glad och optimsitisk människa.
Det är jag i grund och botten kan man säga ^^ och det här inlägget blir en start på alla de texter jag kommer att  producera här. Så här tillnäst skall jag försöka tänka ut någon design som skulle pigga upp denhär bloggen.

sådär första inlägget avklarat, ha det bra allihopa  (:

RSS 2.0