Mina tecknade bilder.

Jag tänker nu posta en del bilder jag har gjort, både datamålat och för hand.

bhdr                  luit rt5n  fn f   hht


hrtht   xfn
tjntdjnh n
kyf
             e

nj

rhsr

jt     nj

rg

jtdjt edyh


y4t5y  yhxdyh

hyhj

jmt

dom här bilder står för hmm..5% av alla bilder jag har gjort, om inte ens mindra procent xD.

Bläh, nu är jag seriös.

idag har jag varit hostig och hostig i skolan. usch usch. man tror ju att lungorna skall ploppa upp när som helst med denhär besvär hostan som man har >.< Idag hade jag 4h biologi och det var jobbigt och intressant. haha vår biologi lärare är nog hoho xD. Jämt och ständigt skall hon få problem med smartboarden och bli frusterad över hur den fungerar. oh myy... (-.-') Sedan hade jag finska en timme, tråkigt, tråkigt. Och nu har jag historia. :D Historia hör nog till de bästa realämnen enligt mig. Det är intressant, simpla lektioner och man har en lärare som tar de ganska chill all the day ;D Just nu hade jag och min kompis varit extra flitiga och gjort klar alla uppgifter. mwahah, så nu har man fritid. när jag kommer hem skall jag göra läxor, om jag har dvs. och sen skall jag se fortsättningen på D.Gray-Man. Oj vitsi vad den börjar bli brutal. speciellt vid episode 50 och framåt. (spoilervarning) Fy fan... dom kan ju inte redan tra död på huvudpersonen.. o_O jag menar han bröt båda armarna, mista sin innocense och blev halvdöd. wtf?!. så kan de ju inte sluta för honom. det är ju som slut på hela serien(och det finns ju fortfarande hälften av avsnitten kvar.) nu skall jag fara hem, hejdå.

Deluhi - G.A.L.D

Nu först börjar gilla den här låten så mycket <3. Man får riktigt rysningar av den x3

Tillförst när jag hörde den från en annan blogg så var jag inte insatt i den och den kändes stökig enligt mig(lol) men nu, nu gillar jag den..mycket. ^^dom sjunger nästan bara på engelska fast det är ett japanskt hårdrock band. översättningen till låten, det som är svärtat är den japanska delen då låten känns sådär "ren" av sig. xD resten är engelska.


If you want I would have given you all of my body

If you want I would have given you all of my future
Tell me where are you?
I still search for your hands

‘Cause they’ll keep on fading away, the days we spent together and everything
If they’ll keep on fading away, why did I alight on these hands?*

Cry…(For your memory)
‘Cause I’ll never be with you
And Cry… (For your destiny)
Screaming for hopeless my all the pain
G.A.L.D

If you want I would have given you all of my future
Tell me where are you?
I still search for your hands

‘Cause they’ll keep on fading away, and my feelings will go on overflowing like this
If they’ll keep on fading away, why was my heart brought to life?

Cry…(For your memory)
‘Cause I’ll never be with you
And Cry… (For your destiny)
Screaming for hopeless my all the pain

psykka arbete på gång..

utan någon framgång :(
 är lite flummig idag...no good...too baad. I rather die.

Jag vill se fortsätningen på min kära serie D: är just nu på episode 50. och jag vill se meeer.

In Your Face!

Haha, bästa fight parodin remix sak jag har sett på länge XD. Vet inte vilken episode det här är men här strider Lavi mot Allen. o.O haha Lavi har blivit en badass. xP

Anna är brottslig.

Men det kunde inte hjälpas. Hittar jag japanska band afficher i en svensk musiktidning så kan man väl inte motstå att knycka affichen. x3

Nu undrar ni säkert vad jag har gjort? då skall jag förklara det xD:
Jag har rotat i mina gamla OKEJ tidningar och plötsligt så såg jag en liten artikel om UnsraW i tidningen, wtf tänkte man då för när har visual kei musik tagit intresset till en svensk musik skvaller tidning?.
hnsf

Så jag granskade tidningen helt igenom också de andra och fann att den förra numret hade tagit upp j-musik. Damn tänkte jag och stack till bibban för att låna dessa tidningar. Och tänk plancherna fanns kvar, o det var hela två tidningar som hade dem. <3 ena hade Girugämesh och den andra hade Alice nine. Jag lånade dem och slet ut plancherna hemma xD oh my... men bläh vad behöver bibban plancherna till? det är bra extra sidor som ingen märker att e borta. >v<
Anyway nu har jag två nya fina afficher på min vägg. moahaha.. vad gör man inte för visual kei band? xD. pft fast sångaren i alice nine blev lite skadad när jag rev ut planchen. :( han fick hål  i halsen och  mwihihi, i baken, så man får ta planchen med humor.  ^^ jag skyller på bibban som har stansat extra på tidningen så man svårare får ut planchen >.O..

iaf jag fick dem mwahahaha.. >:D in your face bibba, jag fick plancherna!
Känner mig nöjd. (Y)

ohh..internet fungerar igen :,)

gy

Jag tänkte updatera inlägg igår men på grund av Islands fjollorna och deras röksignaler till Katla så gav vårt internet upp och dog. Nä skämt åsido, det berodde inte på någon vulkan utan på vårt hemma internet som tog en paus igår helt enkelt.
Såå vad har jag gjort under veckan? ööhh..det vanliga: skola, hemma, körning(yay), träffa kompisar, nördat i d.gray-man animen på kvällarna, varit asocial och sånt trevligt :) sammanfattat sånt jo.

På tal om D.gray-man, nu är jag på episode 34. Och den animen är riktigt beroende framkallande. Hmm inte så konstigt att jag har börjat gilla den, den handlar ju om själar och demoner och att döda för rädda mänskligheten ^^ som de andra serierna jag har diggat(ex. Chrono Crusade, bleach, saiyuki, soul eater etc.). lol undrar varför jag drar mig till just såna animen xD
Iallafall, Lavi har dykt upp flera gånger redan ;D han e jättebra, och humor och är en sån där kiva glad typ. (varför kan inga animekaraktärer finns i verkligheten >.<) Och konstigt så dissar jag inga huvudkaraktären. o.O Jag brukar ofta göra det i animeserierna men jag kan inte göra det i denhär serien. Allen Walker är en typisk huvudperson tycker jag, sådär snäll och framåtsträvande person men ändå så gillar jag honom för det. x3 kanske för att han är gullig? xD I dunno..

hittade förresten på google en som har cosplaya som Lavi, ^^ lyckat tycker jag...vill också cosplaya.
bhbh

ajo på tal också om cosplay, hade fått sett och hört mycket om Uppcon som ordnades i Sverige för några veckor sen och det verkade såå awesome. Jag vill också diiit T_T mina otaku instinkter säger det. Skulle jag ha varit där skulle ja tamme fan cosplaya! jajamän. som vem det vet jag inte :3
kanske:
- Lavi - D.gray-man (supriise)
- Shinigami - Soul Eater (hell yeah xD)
- Russia - Power axis Hetalia (pfft. påriktigt, jag skulle det)
- England - Power axis hetalia (vet inte, men därför bara ^^)
- Oz Bezarius - Pandora Hearts ( bara för att han har söta kläder)

många alternativ där ;)

Idag skall jag bara chilla, ah just det, min farbror från Åland kommer ti oss en sväng för att se på någo båtar med sina bekanta ^^ kiva kiva. så får man höra vad han har o berätta.
det där var något jag hade missuppfattat tydligen. xD
nu skall jag fara hejdå hej  xD


Är på epsiode 8.

Och videon vill inte ladda >.O come on, jag är anime nördig och nödig så jag måste se på den..jag vill se..Lavi O___O he looks so damn hot.

Ursäkta med det här stökiga inlägget men jag håller på att se på D.Gay-Man, en awesome anime. Jag förtjänar det när jag har jobbat med att skriva intensivstudie rapport ända till kl 21.00.

men episode skräp laddaa.. D:< annars hamnar jag ladda ner den.

yaadaa!..de faila totalt. shkräp..nu nerladdning.
yht5
me want this anyway. x3

moi moi.

angstu desu.

pft.
tbhedtb

I waaas Gaaaay!

Haha, SMILE skall nog ha vettiga låtar dom xD
Först en vrickad låt som helter LG och nu en låt om heter  I was Gay.
Är det något jag gillar i det här bandet så är det nog humorn och Kasumis(sångaren) röst. Det gör hela bandet ägd. Synd att de har lagt ner :( bläh.och min favorit låt: LG! man kan inte låta bli att skratta till den här. ;D

nu är alla bilder klara.

Kameran är lite "fuskiger" ennnu en gång -.-' men här kommer alla bilder ja har gjort på en vecka:


 bhftbhdhbh ytfr t

Sådär ja ;D vad tycks? det kallar jag en tecknar träning.. xD

Ny header.

Jag gjorde en  ny igen :)
Bara för att jag kom på en bättre utseende än den jag hade tidigare(enligt mig då).  Den här få nog stå kvar en bra tid tills jag gör en annan. ^_^
iallafall, vad tycker ni, bättre? :P

D.Gray-Man

thtte
Varför har jag inte upptäckt den här animen/mangan tidigare? o.O Den verkar vara shit bra och dessutom ser han där orangehåriga med den stora klubban ut att vara awesome. ;)
Jag tror jag har hittat en ny anime och manga serie som ja kan följa i sträck. ^^
Handlingen är lång så jag kan länka den här: http://sv.wikipedia.org/wiki/D.Gray-man
Väldigt intressant verkar den, och här är öppningslåten för  animen:Jag letade upp han där brun/rödhåriga typen, han heter visst Lavi. ^^,
ir6i

Haha, wtf? xD
Shigeaki porträtt klar, 1 kvar att göra.

Phiuh..då var han också klar..fast..han ser mycket yngre ut på pappret xD but whatever.
bhdhb

porträtt av ida klar + porträtt av Shigeaki wip.

yes nu är min syrra klar. :) dock så skall ni inte lita 100% på kameran, det ser bättre ut med tonerna och sånt i verkligheten.
 bhftMin andra bild är på kommande. den skall göras klar idag på morgonen.
Så här är nu steg för steg.
 cfhujfju


tjuxrtfuj

ujxrfuj

Här är jag nu.
tuhjftujh


Aicle gör konstig musik.

Av någon orsak så har jag börjat lyssna ordentligt på det här oshare kei bandet. Mest på grund av att de har såna trallvänliga låtar som fastnar hur lätt som helst i hjärnan.
men samtidigt så är de "creepyiga". xD

men det jag tycker är väldigt intressant med deras musik är att hur de använder kontraster i sina låtar. både i själva stämmningen och låt texterna. det märker man speciellt i låten toumen ningen.

min favorit låt av dem är nog deras senaste låt Que sera sera och ansatsu.
älskar slutet i ansatsu :D

porträtt av ida wip.

bilden är inte ennu klar, men snart.

all material
hf  jn 

skiss
thtedh
ögonen och håret i grunden klar.

hv lvbyhjl

så här ser den ut nu.
bigycfr


sakta men säkert blir de till något.


Så här gör man med kinderägg leksaker.

 Jag fick förra året en rosa livman. Tyvärr så gick hans yxa sönder så jag böt ut den med en tändsticka ;) och satt eld på den.


hrthr

så det ser ut som om han höll i en fackla.

edit: det är en gammal bild från förra året men endå kul för det. Hittade den när jag rotade bland mina foto mappar. ^^

är ledig hela jävla veckan ;D

Klockan är 9 på morgonen, solen lyser ljuvligt och jag är hemma och tänker inte fara till skolan...för att jag har intensivstuder(!). ^^
Det betyder att man får på en vecka göra vad som helst och man behöver inte vara i skolan och jobba på det. Jag skall då måla och teckna porträtt hela veckan ochjag  har redan färdigt allt marierial och bilder. (Y)
det skall bli kul dethär :)
Tror jag skall far ut i solen och teckna, det är ju ändå så härligt väder.
dom här bilderna kommer jag att teckna, får se om man hinner med alla bilder.
n cfg en mörkhyad unge :) och yes jag får använda denhär som referens bild, den är tagen från morguefile.
ujfju min syrra.

jyfyj shigeaki ^^ en känd asiat.

alltså det blir en mörkyad unge, en vithyad tonåring(ungdom)och en ungdom(vuxen) asiat.
yah, det blir lite internationellt det här.

hejdå. jag kommer att updatdera varje bild steg för steg här så får ni se hur det går för mig med mitt tecknande. ^^

Våren är här.

oh yes yes! blir alltid så glad till våren <3 det är typ min bästa årstid för då blir stämmingen gladare, vädret blir varmare och ljusare.
tipsar om denna våriga låt av Kagrra. ^^ man vill så lätt sjunga med i denhär låten. :Danna har vårkänslor helt enkelt.
jnrdjn
min vår outfit. :)

eftersom jag härmar efter alla...

och kan lätt följa strömmen gör jag också den här ifyllnings saken. >:P
den är tagen från www.wiu.blogg.se.

Bästa veckodagen
: Lördag ofc.
Humör:
allmänt glad och nöjd.
Favoritgodis: Kinder choklad, yummy xD
Är det nåt du absolut inte äter: ärtsoppa, skink-,broiler- och janssonsfrestele. blöh.
Kläder just nu: creepy t-skjorta, mörkblåa byxor, bälte med kedjor, vita sockor och mina randiga svart vita halv vantar.
Musik just nu:
Aicle - Que Sera Sera (varning, psykomusik igen, älskar början <3 så evil)
Favoritsaft:
100% apelsin.
Dagens längtan:
Sommar ftw. Konserter, pengar, livet.
Hur många kuddar sover du med
: fyra.  
Spelar du nåt instrument:
Nopp, men det skulle vara roligt med att börja med piano eller fiol.
Dagens frisyr:
em, tuperat platt skräp. Håret ville inte forma idag men frisyren jag tänkte på var visual kei inspiretat, lol.
Kommer du ihåg din första kärlek:
mhm. ;)
Har du några homosexuella vänner: yes och jag är ärlig, säger dock inte vem. ^^
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: njaee.
Ser du på kärleken som ett misstag: ja, ibland. Men överlag nej.
Bio eller promenad:
Bio FTW.
Dagens borde: Se på film. 
Dagens fundering: varför folka vill se negativt på positiva saker. jag menar, det är ju inte kul att skapa problem av ingenting och inte se någon utväg i det möjliga. jag förstår mig inte på såna människor. >.O dom kanske tycker om att tänka pessimistiskt.
Snarkar du? nej hördu, eller jag har iaf inte hört mig själv göra det(facepalm anna, facepalm -.-')
Rädd för insekter?
nej hördu.
Det här är jag bra på:
Teckna kanske. :)
Vad vill du jobba som?: jag vet faktiskt inte, det skulle vara kul att ha en karriär inom konsten men humm. krävande är det förstås.
Chips eller godis? Både och.
Skriver du dagbok?
yes, det gör jag. Både på bloggen och privat.
Har du tatuerat eller piercat dig? Var nånstans? Nej, har bara vanliga hål i öronen. Men det skulle vara kul att ha en tauering på vänstra sidan av halsen :3 ett jp eller kinesiskt tecken eller en..fjäril xD.
Hur många syskon har du?
en storsyrra och en lillsyrra
Är du rädd för blod? nepp
Anser du att du är stark? fysiskt:nej, är en riktig "svagis".
Röker du?
Nej fan.
Snusar du?
O.O oh god nej!
Använder du knark? -.-' nej nej nej nej.
Kaffe eller te?
te. nihongo människa needs tee. Dx
London eller Paris:
Paris! Har varit där o vill dit pånytt <3
Favoritfärg: tro det eller ej: Gul.
Född:
Finland, -.-
Nationalitet:
Finlandssvensk. observera finlandssvensk, jag talar svenska och bor i finland.

prov veckorna är över, allt stress är över.

Idag skrev jag mitt sista prov: psykologi. Det  gick helt bra kändes det som :). Jag känner mig som en utbildad psykopat..psykolog :D
Och gud vad skönt det är att ha alla prov över, det är verkligen en lättnad. Men det är bara för denhär perioden. de sista proven före sommaren kommer att äga rum i maj sen. Dx  seen sommarlov, jippi ;P
Jag kan presentera min prov resultat faktiskt för den här perioden:
Engelska: 7+ (skulle har kanske klarat mig bättre, men grammatiken var så lurig >.O)
Franska: 7½ (där failade jag xD jäkla grammatik)
finska: 5½ (in your face finska jag blev godkänd >:D)
Religion: 8 (wow. o.O läste typ en gång igenom den tråkiga meningslösa texten)
Kort Matematik: 8 (skills! är vanligtvis sugig i matte men detta är ett undantag)
Psykologi: okänd (väntar på vitsord)
Jag skall vara ärlig och säga att jag är nöjd med resultaten. :) jag är ju på det sättet inte heller underkänd så det är ju bra. Och alla människor behöver ju inte befinna sig på "topp" vitsorden och betygen.  

Annors idag då? jo idag hände inte så mycket. Var på ett bra humör idag. Timmarna började med prov och efter det hade vi religion. Där presenterade jag och Dani vårt etikarbete och höll en diskussion där vi hade argument för och mot dödstraff. Efter maten hade jag finska, som var chill för där presenterade mofi(modersmålfinska elever) gruppen sina arbeten och vi fick ut våra prov som vi sedan gick igenom.  När den timman var slut hade tydligen mer än hälften av eleverna farit någonstans(skolkat, bilskola och andra orsaker att vara borta) så på matematiken var vi endast 4 st. lol och vår lärare tyckte att vi ännu skulle gå igenom ett kapitel i boken och räkna uppgifter(oh come on. sista matte timmen med 4 elever. är det nödvändigt?). Den timmen blev alltså inte direkt seriös. Den sista timmen var meningen att vi skulle ha historia, men vi fick ledigt istället eftersom vi fick jobba på våra "egna arbeten" som *host* alla aktivit gjorde när vi kom hem. x3 Med andra ord man fick sluta tidigare. wiee.
På kvällen här nu har jag firat för periodens slut med vila och chill. Imorgon åker min mamma och lillasyster till Tyskland på en veckas skolresa, vill också med men tyvärr, jag läser inte tyska så jag kan inte följa med. :(
But whatever. Jag slipper förmodligen till Frankrike i sommar med Hanna :D kanske än så länge. :3 till Annecy hade de planera att fara igen. Yay.
hthrth

thbhb
Voilá. ;D C'est beau. <3

sommarens andra konsert: Versailles?

jhvfvm

Biljetterna för det kända japanska aristocrats stil bandet Versailles har släppts ut. Skulle mycket gärnavilja fara och höra men uhhh. konserten stöter ihop med mitt sommarjobb + att jag är heeelt pank, har inga pengar kvar när jag dessutom skall fara och höra på Green Day. Men jag vill! har aldrig varit på deras konsert så det är kanske är dags att fara nu det här året, vem vet när de kommer tillbaka. :/
Det är ju inget problem att fixa biljetter(om dom inga tar slut dock) och att ta någon med är ingen större sak heller, det är bara att lura någon med. Men tid, tiid. jag behöver tid och pengar annors så skulle det vara inga problem.

ugh. dethär känns småjobbigt.
aja biljetter kan man skaffa här:http://www.tiketti.fi/tapahtuma/7680


LM.C konsert = awesome!

skall försöka sammanfatta den roligaste måndagen jag någonsin har haft. :D men tyvärr kommer jag inte att lyckas :3 har för mycket att berätta helt enkelt. Eftersom det var fotoförbud så har jag inga bilder(sry) varken av kön eller bandet(lämndade kameran hemma) :( observera också att allt inte kommer i ordning precis, för jag kommer inte håg exakt vilkendera händelse som skedde efter vilken.

Okej, den 5 april 2010, kl. 14.30. Startade vi till Helsingfors, men före det kom M till mig och vi åt någonting smått så vi skulle orka stå, köa och hoppa. Bilresan var lugn och vi tog en liten genväg så vi kom snabbt till Helsingfors. på vägen tog vi en liten paus för att dricka lite.

 Vi kom till Tavastia kl. 17.00 precis en timme man får köa. men heh, där var redan en lååång kö(två kvarter med köande folk). Så vi stod och köade i ca 1h 30min till insläppet. och under tiden blev kön dubbelt så lång. o.O så det var endå tur att vi inte kom senare.
Vid insläppet lämnade vi rockarna i en garderob ställe och sedan köpte vi cd:n och en stoor affich men jag ville också ha en turne skjorta men jag hade inte tillräckligt med pengar. Too bad T_T

När vi alla var samlade i lokalen för försökte jag och M komma så långt fram till scenen som möjligt. Först stod vi vid sidan om typ och ganska långt bak men sedan under konsertens gång så flyttade vi oss längre och längre fram. så man stod typ hm..3-4m från scenen + att vi stod i mitten. Så bra platser hade vi och man såg LM.C jätte bra därifrån. <3
jbk,jv,
så här ungefär (hejja paint xP) Iallafall så den där lila pricken är var jag stod i början.(det där svart markerande är var publiken i allmänhet stod,också på läktaren och trappan men jag orkade inte ritade dit det.) Den där röda pricken är var jag stod senare. 

Konserten började med att LM.C trädde fram, var glada och började spelade låten Ghost Heart som öppningslåt, och bra lät den låten live. ;) 

När de hade spelat den presenterade de sig och stöd bassiten, keyboarden och trummisen. Maya försökte nu prata finska till oss och hade en liten lapp som stöd. ^^ han sade bland annat:" I know finnish: moi, moimoi, moikka, paskianinen. xD lol vilket ord. Sedan sa han också hejdå på svenska och sa därefter ups, thats swedish. ^^ Aiji sade också också några få ord på finska till publiken och blev och fundera på något  på pappret och fråga Maya på japanska någonting. hehe :3
Maya fråga oss publiken också om vi gillade salmiak och fansen svarade med jaah. och Maya sa sedan"well I hate it. I don't like salmiak". hihi. Han tyckte bättre om japanskt godis, men jag förstår han för jag gillar inte heller salmiak. >:P
Maya frågade oss sedan vad mäkkäri betydde och vi alla svarade honom att de betydde McDonalds men han hade svårt ti höra alla svar så han lät en från publiken längst fram svara i micken. Och hans reaktion till svaret var: ooh, McDonalds, Im lovin it. sa han sarkastiskt.
Efter det lilla pratet med pupliken körde de med några låtar till men kommer dock inte ihåg namnet på alla låtar men en av dem var meteorion.
Små prat med publiken, skämt och roliga danser ägde rum här. Till vissa låtar viftade vi mycket med händerna framåt och tillbaka och hoppade till de svängigaste refrängerna. Sen kom min favorit låt Optimistland. ohh jag fick höra den live. otroligt bra. ^o^Efter några låtar till så sjöng Maya låten 88 utan musik och sa att vi skulle sjunga med som vi gjorde och efter det spelades riktiga hela låten upp och han sjöng den live. aww.


Nu presenterades Denkiman som hade stått lite vid sidan om och dansat. Maya bjöd han lite på energidricka som denki skulle dricka upp. haha. två brukar hällde han i sig och publiken hejjade.  Efter det körde de med låten Chemical King twoon och Denki slog med symbal saken( en såndär stor grej de har i började på deras PV)
och låten började. oh, den var kul att smådans till.
Sedan hände en liten "accident" efter någon låt med micken och ljudet så en liten stund fixandes behövdes, but it was no problem. ^^
Sedan kom några välkända låtar till ex. Oh my juliet. och Edo Funk där Denki visade oss en dans som vi alla skulle härma efter. :P De spelade också punky heart som jag misstog mig för låten boys and gilrs. men kom snabbt på att jag hade fel låt i huvudet :P
Efter det for dom bort. Så publiken ropade encore tills dom kom tillbaka. När de gjorde de spelade de upp ennu ett par låtar och Maya tog ett rosa diadem från publiken och satte det på sig och sjöng och dansade med det på sig. xD sedan satte han diademet på denki som skuttade omkring med det sen på sig. ^^
Vi gjorde vågen med händerna och räknade på finska, där frågade Maya igen vad vi sade så någon från publiken svarade att vi räknade och sen sa ready. Då skratta Maya och lärde oss räkna på japanska till tre och vi gjorde vågen på nytt.
Sen Sa Maya efteråt att vi skulle hoppa och ropa LM.C, LM.C LM fucking C! haha  LOL. och då körde de med låten Rock the LM.C och herregud vad publiken var igång. man trodde att golvet skulle braka sönder när alla hoppade i takt med musiken.Efter det frågade Maya om någon fyllde år och då blev det lite tyst i lokalen men sen så var det en som sträckte upp handen och pekade på sig själv och då började Maya sjunga "happy birthday to you" till henne och publiken hängde på. Lyckos henne som på sin födelsedag fick höra Maya sjunga för henne. D:
De sista låtarna som spelades var John bland annant. :) där hoppade och dansade publiken vilt återigen. LOL. Och sedan spelade de en till bra låt som jag hade väntat på: Boys and Girls. Den låten var sjukt härlig att höra live och Maya sa åt oss när pojkarna skulle ropa och när flickorna skulle göra det. haha jag dansade och hoppade och sjöng med till låtens slut. xD
Där tog konserten slut tyvärr, de vikade hejdå till oss och tackade för en awesome konsert och sa att de gärna kommer tillbaka hit till Hesa. :D

Det var stökigt att komma ut ur Tavastia, alla trängdes och skulle ha sina ytterrockar. + så kände man sig slut, hes och döv xD oh my tänkte man. men ut slapp man och pappa kom emot oss och körde oss hem till kimito.

En shit bra konsert det var de :D jag skall definitivt fara och höra på dem pånytt när de kommer tillbaka. ^o^
Så här såg dom då ut på scen, skön stil dedär :)
rftfgwsAiji skrev ett myspace inlägg här:http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=1001303141&blogId=532290945 
om vad han tyckte om hesa konserten


Nykyinen mieliala:  kuumissaan
AWESOMENESSEST!!
AND, it was the live that I felt so much love I could possibly get.
 
Finland welcomed us warmly when we came here last year.
 
I could felt much much more love than the last time. 
All the fans in Finland, THANK YOU VERY MUCH.
 
We will be definitely coming back here to see you! 
-Aiji


haha awesomenessest? LOL vilket nytt ord han har kommit på.

det här inlägget var öhöm som en roman. xD men blah, när man har varit med om någonting vill man ju oftast berätta detaljer xD

Rock, rock, rock the LM fucking C!

Imorgon till Helsingfors.

Och fara på konsert :D yah LM.C med Maya och Aiji. (och denkiman) ^^ Det kommer att bli jätte roligt och jag har hört att de håller jätte underhållande uppträdanden, så mycket förväntningar har man.
Så man får och se hur det är klädda, endera som optimistiska spöken eller i en rockpop stil med glada färger :P
bjklghui

eller

rftfgws


Det får man se imorgon :D
Haha, och jag måst få autograf av dem >o< hoppas de ger det imorgon.

aja glad påsk, som påsk bild visar jag Maya och Aiji som skall flyga till Blåkulla med kvast.
nököbn
xD
~Sayonara ~


Vooodkaaaaa!


I jumped on a snowmanbecause I'm cool like that and because someone offered me 1,000,000 dollars!

 Vad blir du? ^^

Pick the month you were born:
> January..... I kicked
> February... I loved
> March....... I karate chopped
> April......... I licked
> May.......... I jumped on

>June......... I smelled
> July.......... I did the Macarena With
> August...... I had lunch with
> September. I danced with
> October..... I sang to
> November.. I yelled at
> December.. I ran over

 

 


> Pick the day (number) you were born on:
> 1.............. a birdbath
> 2............. a monster
> 3............. a phone
> 4............. a fork
> 5............. a snowman
> 6............. a gangster
> 7............. my cell phone
> 8............. my dog
> 9............. my best friend's boyfriend
> 10............ my neighbor
> 11............ my science teacher
> 12............ a banana
> 13............ a fireman
> 14............ a stuffed animal
> 15............ a goat
> 16............ a pickle
> 17............ your mom
> 18............. a spoon
> 19............ a Smurf
> 20............ a baseball bat
> 21............ a ninja
> 22............ Chuck Norris
> 23............ a noodle
> 24............ a squirrel
> 25............ a football player
> 26............ my sister
> 27............ my brother
> 28............ an iPod
> 29............ a surfer
> 30............ a llama
> 31............ a homeless guy
>
> Pick the color of shirt you are wearing right now:
> White...... because I'm cool like that
> Black....... because that's how I roll.
> Pink......... because I'm NOT crazy.
> Red......... because the voices told me to.
> Blue........ because I'm hot and I do what I want
> Green...... because I think I need some serious help.
> Purple...... because I'm AWESOME!
> Grey........ because Big Bird said to and he's my leader.
> Yellow...... because someone offered me 1,000,000 dollars
> Orange .... because my family thinks I'm stupid anyway.
> Brown...... because I can.
> Other ....... because I'm a Ninja!


renovering på gång...

Så fundera inte varför jag har en så underlig design på min blogg just nu o.O det är bara..hmm grunden än så länge.

Idag hade jag Hanna hos mig som visade mig hur jag kunde fixa och ändra, så bloggen min blir snyggare till utseende. Så imorgon skall jag ta itu med det och få bort den här lysnade gröna färgen på bloggen. ^^

Annors idag då? hmm..idag var jag faktiskt på mycket bra humör :D fantastiskt bra, även fast jag är flunssig och hostig just nu. Men hade så mycket konsert tankar att man inte kunde lugna ner sig. Och en fördel är ju också att nästan hela familjer är bortrest. Det är endast min pappa som är kvar hemma + jag. Med andra ord man har huset för sig själv >:D
På förmiddagen provade jag mina konsert kläder, yes allt det klart. Sen provade jag en alternativ frisyr, yes den var också bra (y). Sedan hade jag bara lust att ha speciella kläder på så man kombinerade kläder efter kläder hela dagen till kl.16.00. lol xD
På kvällen kom Hanna hit :3 vi kikade på bloggar, både bra som dåliga.

Idag läste jag lite fortsättning på Soul Eater mangan och... shit xD stackars Kiddo.(death the kid) han har nämligen blivit "kidnappad" av Eibon och har blivit misshandlad där(enligt honom).

Eibons "tjänare" har lite haft roligt och målat på Kids face o sånt så han blir osymmetrisk xD (det mäter han ungefär som döden lr depression) Oh my.. Stackarn endå. Nu måste någon tydligen rädda han x)
omg.
kghkj
och där hamnar Kiddo in i Eibons bok igen..

Och under tiden försöker hans vänner rädda honom genom att fiffla sig in i Eibons bok och hitta Kiddo.
Men när de kom in dit hände en hel del saker. t.ex. att personerna bytte kön. xD alltså Maka(flicka) blev till en pojke och Soul(pojke) blev till en flicka.
^^ haha..
b,gvuk,
kmy
(haha..kolla På Patti xD hon där med mössan längst ner, hon blev creepy)
dnh

haha, LOL.. hoppas de hittar kiddo när de ser ut sådär x,D aya good luck åt er.
vill..läsa...vidare D:

Aya..Godnatt imorgon som sagt så blir det ändringar.


RSS 2.0