Its the magical mystery kind, must be a lie~

Här är två låtar jag tänker dela med mig. SHINees video Sherlock som Zack visade till mig efter skolan. Jag blev fast i den direkt. Den andra videon hittade jag när jag letade efter andra låtar av ESATMZ. Finyoutube fynd med feelis.
SHINee- Sherlock


Edward Sharpe & the magnetic Zeros - 40 days Dream.Bortsätt från bra musik har jag fått min Elisabeth cosplay komplett. Både klänning och rosett är upphängd i skåpet. Hela outfiten passar mig utmärkt. Så positiv feedback skall jag ge ti dem på ebay.

Jag skall btw blondera håret den 4.Maj. För att få två andra hårfärger att fastna i mitt hår. Just nu är håret för mörkt för att få bra resultat, så jag måste gå till blonderings lösningen istället. Ugh...blont hår på min födelsedag...not acceptable. Oh well...ska bli intressant iaf.
Jag hade tänkt klippa håret i en frisyr som Key från SHINee har på Sherlock vidoen. Jag blev så inspirerad när jag såg den och tänkte "BAM" den skall jag ha. Zack printscreenade bilder från musikvideon i hög kvalite och skcikade bilderna till mig, som jag skall använda som referens när jag far till frissan. När jag har det klippt så, kan jag ha de både platt och uppstående, och dessutom med två färger i håret. Njom Awesomeness!


dock blir mina färger cognac ljusbrun och cherry red. X)

Ajo, juste!
Förra veckan, på fredag var jag till åbo och träffade äntligen Nath. ^^
Men den dagen slutade...tja fullkomligt oplanerat och oväntat XD LOL
Vi umgicks så mycket i stockmann och övriga centrumet att vi glömde bort tiden och jag missade därmed sista bussen till kimito. Fuuuu-
och inte nog med det.
Jag hade låst in mitt bagage väska med kläder i matkahuolto byggnaden, vilket också hade stängt. >.<
Great.
Så jag valde en spontan lösning på problemet. Jag stack till Nath och övernatta där. Eftersom bussarna till henne går mycket oftare och fler än vad kimitobussarna gör.
Anyways, jag klagar inte, tvärtom, det var super awesome och snällt av dem att jag fick stanna över hos dem.
(fast jag måste erkänna, att liite awkward var det, eftersom jag var inte helt beredd på det, och vi  hade tänkt ta vårt relationship  "sakta och säkert" med tanke på våra familjer, så inte allt blir för "plötsligt" XD) Men jaja. Det gick fint sist och slutligen. Super mysigt och derpig kväll blev det. XD TF2 spelandes, youtube tittande och annat smått och gott sysslade vi med. ^0^
Följande dag sade jag "goodbye" till Nath och for tillbaka till Åbo för att "lösa ut mitt bagage väska" XD därefter ströva omkring på stan för mig själv XD
Sedan tog jag eftermiddags bussen hem...och åt kål låda. MAT YUM!

På tal om mat, dagens mat i karis sög som värst. Det var kåldolmar. Vanligtvis älskar jag kåldolmar...men de här..tog priset i illamående! Måst erkänna att min mage inte mådde så trevligt efteråt XD lite krampigt o så. Men jag överlevde. So no worries. Jag vet nu härefter att nästa gång det serveras kåldolmar så skall jag övergå till kaninföda istället, bestående av sallad.

Snart är det inträdesför dags till Universiteten. Miljöbiologi och cellbiologi. Känner mig på Mårten Gås humör för tillfälle, men det skall jag ta och ändra på.
Study everyday....typ XD


Happy Hunger Games?

Igår var jag, Snailshit och Char till Helsingfors för att shoppa och senare titta på filmen "Hunger Games" som verkar rätt poppis nu på bio.
Oooch jag förstår populariteten.
Holy Ra and his pillow!
Jag saknar ord. Först och främst, kände jag bara en såådan provocerande ful våg i hela filmen. Hur samhället var kluvet. Hur de fattiga o rika var delade. Hur de valde ut spelarna. Hur fult spelet var. Hur spelarna bara hade möjlighet till ett val i spelet. Och arrangörerna som fuskade lite här var för att bilda drama och spänning till pupliken.
"så länge det finns tittare, fortsätter spelet"
och förstås det finaste av allt, spelets ursprung; ett minne av alla krig som har passerats och för freden.
. . .
my ass.
Men trots allt av denna provocerande film, så kan man inte hata den. Den var bra gjord.Mycket bra gjord. Den berörde mina känslor, vilket jag tycker är en viktig grejj för att film ska nå toppen till awesomehet. Den var grym.
Och scenen mellan Rue och Katniss.
Feelings. asdfrtykl. Vi hade snyftkalas med popcorn i biosalongen typ.Nu över till boken för fan. Jag skall läsa den. Det är lagen.


Happy Potter

Medans Familjen stack till Ö:botten tog jag beslutet och stannade i Karis till Lördagen, stack hem, och var hemma till måndagen. Tyvärr måsta jag och Nath ställa in Åbotäffen och ta de nån annan dag. Antagligen om två veckor. mupp. such a long time to wait~
På måndagen for jag till min fammo & Faffa oh hade det jätte trevligt. God mat bjöds det på och jag åt mig rund som en boll igen. Bra med föda inför karis dagarna, då slipper man svälta.
Plugg plugg och läs och läs i min ekologibok.
Imorogn ekologi prov. Jag skall kicka ut kunskap då på ett papper klockan 17:15.
Usch för prov på sena eftermiddagar. >.O
Jag tycker bättre om att ha på morgonen, då är hjärnan fräsch och man slipper undan provet snabbt.

Idag fick jag ett härligt skrattanfall på Tumblr. Seriöst, ett heltjusigt inlägg om Harry Potter som hade skrivits fel till Happy Potter, då passade en lustigkurre på att spinna vidare på "Happy Potter" titlar och historien i ett nötskal.
En simpel Parodi från Harry Potter böckerna samt filmerna.

Jag copy paste(ar) hela inlägget hit:
----------------------------------------------------------------------------------


Happy Potter, the boy who laughed

Happy Potter and the Smiling Stone

Harry Potter and the Chamber of Smiles

Happy Potter and the Comedian of Azkaban

Happy Potter and the Goblet of Giggles

Happy Potter and the Order of Puppies

Happy Potter and the Happy Bubbly Prince

Harry Potter and the Lively Hallows.

Join Happy Potter,
Hermione Giggler, and
Ron Wheezing,
in a hilarious adventure to make the Dark Lord laugh.

Lord Loldemort is depressed and angry because he isn’t like Happy Potter or Albust Out Laughing Dumbledore. He is joined by a band of equally depressed Laugh Eaters, like Belowtricks LeStrange, and Losinit Malfoy.

Happy must go through many jokes and playful riddles, facing Severe Huss Snape, finding Loldemort’s mysterious Whorecruxes… Which are the only thing that can make him laugh.

Happy is joined by his ragtag team of ex-clowns, Siriusly Black, Remus Laughing, Tinks, The Wheezings, Mad-Eye Not-Moody, Kingsley Cacklebolt, and many others. Together they can save the Wizarding world from sure peril.dead ^

omg. this whole post is amazing

I love whoever wrote this so much.

alburst out laughing

oh fucK

BHAHAHAHAHHA DYING

ADFGHGFDSZFHGJHFDDFGDS

Ron Wheezing

KINGSLEY CACKLEBOLT

ALBUST OUT LAUGHING DUMBLEDORE I CAN’T I CAN’T DO THIS

Happy Potter is on my dash again, Yay!

WHAT IS AIR

OH GOD!

I’M DEAD RIGHT NOW!

DEAD!

--------------------------------------------------------------------------------

Hela grejjen kan ni hitta här:

http://nosebleed4fun.tumblr.com/post/20787942996/moomoomeep-kyara313-chibi-and-femsassin

Totally Made my Day for sure!
Ett gott skratt förlänger livet sägs det
. . .
Från och med nu har jag blivit odödlig.

Have a Nice Day.

Elisabeth Von Wettin & DerpRoderich Edelstein

Skönt med bloggpaus, då kan man samla sina vilda tankar igen och tänka klart.
Ayways, medan jag är ensam i lägenheten så passade jag på att leka med mina peruker.

Oj, likar på mig massor, nooot. XD
hahaha.
Here, have some sassy Austrian dude.


Me want those glasses now, and no paint glasses with sparkles.

Livet leker~ Påsklov.

Jag har levt på Tumblr de mesta av tiden. LOL. och kommer fortsätta med det. 83

På lördag till Åbo och träffa min finaste Nath~ 8D

RSS 2.0